ibrahimsndl
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
arkadaşalr gmail giriyorum sunum yapıyorum kaydediyorum siliniyor windows 8.1 acaba bunla alakalımı acaba ne lütfen sölermisiniz
anneni bir sorgula derdim oyunların silinseydi :d ama bu sorunu hiç görmedim format at düzelirarkadaşalr gmail giriyorum sunum yapıyorum kaydediyorum siliniyor windows 8.1 acaba bunla alakalımı acaba ne lütfen sölermisiniz
kapayıp açıyorum ve siliniyor ama bazıları silinmiyor steam yükledim silinmiyor ama dosyalar siliniyorPC'yi her kapadığınızdan sonra mı siliniyor yoksa kaydedip çıktığınızda mı siliniyor
Bilgisayarı kapatıp açtığında siliniyorsa RAM'inde sıkıntı vardır. İndirildiği gibi siliniyorsa virüs olabilir, format atmayı dene.arkadaşalr gmail giriyorum sunum yapıyorum kaydediyorum siliniyor windows 8.1 acaba bunla alakalımı acaba ne lütfen sölermisiniz
Deep Freeze kurulu olup olmadığına bakar mısın PC'ndekapayıp açıyorum ve siliniyor ama bazıları silinmiyor steam yükledim silinmiyor ama dosyalar siliniyor
virüs yok galiba bu kuzenimin bilgisayarı zula yüklemiş silinmemiş steam yüklemiş silinmemiş ama ders için world den metin hazırlıyor kaydediyor pc kapatıyor açtığında siliniyorkasperskey ile tarama yapın
RAM ile ne alakası olabilir? Bilmiyorum da o yüzden sordum.Bilgisayarı kapatıp açtığında siliniyorsa RAM'inde sıkıntı vardır. İndirildiği gibi siliniyorsa virüs olabilir, format atmayı dene.
Eğer RAM de sıkıntı varsa bilgisayar yeni gelen verileri depolayamayabilir.RAM ile ne alakası olabilir? Bilmiyorum da o yüzden sordum.