Konu sahibine geçmiş olsun. Şöyle bir şey söyleyebilirim. Kimsenin ama hiç kimsenin sorun yaşamadığı bir firma yok. Olamaz. Her firma ile illa ve mutlaka birisi bir sorun yaşamıştır. Bu olaya biraz şans olarak bakıyorum. Mesela incehesap gibi bence çok iyi bir site için çok fazla sorun konusu gördüm ama kendim ve arkadaşlarım hiç sorun yaşamadık. Aynı şekilde sanırım en büyüğü diyebileceğim hepsiburada gibi bir e ticaret firması ile de tek bir kez bile bir sorun yaşamadım ama hergün en az 1 tane satıcısı hepsiburada olsun olmasın konu görüyorum hepsiburada rezaleti diye. İnsanın başına her an bir şekilde şanssızlık gelebiliyor ve bunu günümüzdeki bu bilgiye hızlı erişim çağında hemen ulaşabiliyor veya rastlayabiliyoruz. Bir kişiyi geçtim, ayda 100.000 ürün satışını 75.000 farklı kişiye yapan bir firma ele alalım, 2000 kişi sorun yaşasın ve 100 tanesi forumlardan haberdar olsun ve yazı yazsın. Bu memnun kalan 73.000 kişinin var olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sorun yaşayan doğru hareketler ve hamlelerde bulunursa, mutlaka sonuca ulaşır. THH diye bir kurum var. Durum en kötü oraya gidiyor ve iade alınıyor sonuçta. Umarım herkes hep sorunsuz alışveriş yapar, başka diyecek bir şey bulamıyorum.