Neler Yeni

Teknobiyotik nasıldır ?

Ventus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Müptezel
r7 2700x
gtx 1660 super li sistem sipariş ettim tek memnun kalmadıgım yanı kargo parası olması :D Cumaya gelir diye düşünüyorum

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Mustafa Enes Bulut
r7 2700x
gtx 1660 super li sistem sipariş ettim tek memnun kalmadıgım yanı kargo parası olması :D Cumaya gelir diye düşünüyorum
P1 2020 mı aldın o PC yı çok istiyorum ama bütçe yetmiyor ://

Ventus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Müptezel
P1 2020 mı aldın o PC yı çok istiyorum ama bütçe yetmiyor ://
VAlla kardeşim 23 yaşındayım. 14 yaşından beri hep yüksek grafiklerde oynayacagım bilgisayarım olsun istemişimdir. İnan ki hala dünya kadar borcum var ama yinede birktirip denkleştirdim zor zekat. Sürekli calısıp evde yatıyoruz yaptıgımız bir aktivite yok bari bilgisayarımız olsun. Umarım darısı başına olur artık :)

Arifasln

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Arif aslan
VAlla kardeşim 23 yaşındayım. 14 yaşından beri hep yüksek grafiklerde oynayacagım bilgisayarım olsun istemişimdir. İnan ki hala dünya kadar borcum var ama yinede birktirip denkleştirdim zor zekat. Sürekli calısıp evde yatıyoruz yaptıgımız bir aktivite yok bari bilgisayarımız olsun. Umarım darısı başına olur artık :)
Taksit ile mi aldınız

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,070
İsim
Serkan
Şimdi gençler gerek bu forumda gerek başka forumlarda bu firma ile ilgili çok kötü yazılar gordum merdiven altı psu larin üstüne çıkartma yapıştırıp dandik dandik şeyler gönderdiklerini duydum bir de teknik servis ve müşteri hizmetlerinin berbat olduğunu öğrendim nedir bu işin aslı gerçekten çöp bir site mı yoksa denildiği kadar da değil mı bu arada oyunları acinca oyunlar kapaniyormus nedir bu teknobiyotigin aslı
Teknobiyotik de İncehesap gibi bir sitedir Mağazası yok internet satış yapan güvenilir site.

Ventus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Müptezel
Biz taksitle alcaz da, ya İncehesap ya da sinerji bu taksit işi nasıl oluyor bir türlü anlayamadım
Kredi kartıyla peşin alıp. Daha sonra kredi kartındaki borcu banka araciligi ile taksitlendirebilirsin kardesim

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Mustafa Enes Bulut
Teşekkürler hayırlı olsun sanada

Top Bottom