VAlla kardeşim 23 yaşındayım. 14 yaşından beri hep yüksek grafiklerde oynayacagım bilgisayarım olsun istemişimdir. İnan ki hala dünya kadar borcum var ama yinede birktirip denkleştirdim zor zekat. Sürekli calısıp evde yatıyoruz yaptıgımız bir aktivite yok bari bilgisayarımız olsun. Umarım darısı başına olur artıkP1 2020 mı aldın o PC yı çok istiyorum ama bütçe yetmiyor ://
Taksit ile mi aldınızVAlla kardeşim 23 yaşındayım. 14 yaşından beri hep yüksek grafiklerde oynayacagım bilgisayarım olsun istemişimdir. İnan ki hala dünya kadar borcum var ama yinede birktirip denkleştirdim zor zekat. Sürekli calısıp evde yatıyoruz yaptıgımız bir aktivite yok bari bilgisayarımız olsun. Umarım darısı başına olur artık
Peşin dostumTaksit ile mi aldınız
Teknobiyotik de İncehesap gibi bir sitedir Mağazası yok internet satış yapan güvenilir site.Şimdi gençler gerek bu forumda gerek başka forumlarda bu firma ile ilgili çok kötü yazılar gordum merdiven altı psu larin üstüne çıkartma yapıştırıp dandik dandik şeyler gönderdiklerini duydum bir de teknik servis ve müşteri hizmetlerinin berbat olduğunu öğrendim nedir bu işin aslı gerçekten çöp bir site mı yoksa denildiği kadar da değil mı bu arada oyunları acinca oyunlar kapaniyormus nedir bu teknobiyotigin aslı
Biz taksitle alcaz da, ya İncehesap ya da sinerji bu taksit işi nasıl oluyor bir türlü anlayamadımPeşin dostum
Kredi kartıyla peşin alıp. Daha sonra kredi kartındaki borcu banka araciligi ile taksitlendirebilirsin kardesimBiz taksitle alcaz da, ya İncehesap ya da sinerji bu taksit işi nasıl oluyor bir türlü anlayamadım
Teşekkürler hayırlı olsun sanadaVAlla kardeşim 23 yaşındayım. 14 yaşından beri hep yüksek grafiklerde oynayacagım bilgisayarım olsun istemişimdir. İnan ki hala dünya kadar borcum var ama yinede birktirip denkleştirdim zor zekat. Sürekli calısıp evde yatıyoruz yaptıgımız bir aktivite yok bari bilgisayarımız olsun. Umarım darısı başına olur artık