Teknobiyotik nasıldır ?

r7 2700x
gtx 1660 super li sistem sipariş ettim tek memnun kalmadıgım yanı kargo parası olması :D Cumaya gelir diye düşünüyorum

r7 2700x
gtx 1660 super li sistem sipariş ettim tek memnun kalmadıgım yanı kargo parası olması :D Cumaya gelir diye düşünüyorum
P1 2020 mı aldın o PC yı çok istiyorum ama bütçe yetmiyor ://

P1 2020 mı aldın o PC yı çok istiyorum ama bütçe yetmiyor ://
VAlla kardeşim 23 yaşındayım. 14 yaşından beri hep yüksek grafiklerde oynayacagım bilgisayarım olsun istemişimdir. İnan ki hala dünya kadar borcum var ama yinede birktirip denkleştirdim zor zekat. Sürekli calısıp evde yatıyoruz yaptıgımız bir aktivite yok bari bilgisayarımız olsun. Umarım darısı başına olur artık :)

VAlla kardeşim 23 yaşındayım. 14 yaşından beri hep yüksek grafiklerde oynayacagım bilgisayarım olsun istemişimdir. İnan ki hala dünya kadar borcum var ama yinede birktirip denkleştirdim zor zekat. Sürekli calısıp evde yatıyoruz yaptıgımız bir aktivite yok bari bilgisayarımız olsun. Umarım darısı başına olur artık :)
Taksit ile mi aldınız

Şimdi gençler gerek bu forumda gerek başka forumlarda bu firma ile ilgili çok kötü yazılar gordum merdiven altı psu larin üstüne çıkartma yapıştırıp dandik dandik şeyler gönderdiklerini duydum bir de teknik servis ve müşteri hizmetlerinin berbat olduğunu öğrendim nedir bu işin aslı gerçekten çöp bir site mı yoksa denildiği kadar da değil mı bu arada oyunları acinca oyunlar kapaniyormus nedir bu teknobiyotigin aslı
Teknobiyotik de İncehesap gibi bir sitedir Mağazası yok internet satış yapan güvenilir site.

Biz taksitle alcaz da, ya İncehesap ya da sinerji bu taksit işi nasıl oluyor bir türlü anlayamadım
Kredi kartıyla peşin alıp. Daha sonra kredi kartındaki borcu banka araciligi ile taksitlendirebilirsin kardesim

Teşekkürler hayırlı olsun sanada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,436
Üyeler
187,677
Son üye
metekut
Geri