FlapJack
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 545
Aldığınız kartın garantisi olmaması sizce problem değil mievet sağlam bir şekilde geldi.
Rx 6700xt sipariş verdim amazon jp den biraz tereddüt deyim
Aldığınız kartın garantisi olmaması sizce problem değil mievet sağlam bir şekilde geldi.
muhatap olduğum firma amazon olduğu için olumsuz bir durumda mağdur edeceklerini düşünmüyorum. kısacası benim için de kartı sattığım kişi için de problem değildi.Aldığınız kartın garantisi olmaması sizce problem değil mi
Rx 6700xt sipariş verdim amazon jp den biraz tereddüt deyim
İkiside benim84914 yen olacaktı o.
5700'e tuf olanını sipariş eden vardı, 4500'e de palit olanını alan vardı
Anladım sadece 30 günlük garantisi var diye biliyorum amazon global garantisi yok diye biliyorummuhatap olduğum firma amazon olduğu için olumsuz bir durumda mağdur edeceklerini düşünmüyorum. kısacası benim için de kartı sattığım kişi için de problem değildi.
Amazonun Avrupa ülkesinden alırsan 2 yıl Amazon garantili.Anladım sadece 30 günlük garantisi var diye biliyorum amazon global garantisi yok diye biliyorum
İşte ben amazon jp den aldım onun için dedimAmazonun Avrupa ülkesinden alırsan 2 yıl Amazon garantili.
Evet o zaman 1 ay garanti olmuş oluyor.İşte ben amazon jp den aldım onun için dedim
Ben bu kartı kendim için aldım garantisi olmaması sence büyük bir problem olur muEvet o zaman 1 ay garanti olmuş oluyor.
Zannetmem hocam ekran kartları genel olarak bozulan kartlar değil ne kadarımız ekran kartlarını şuan garantiye vermiştir az sayıdır eminim ya kronik sorunu vardır ya da gerçekten bozulmuştur ondan bir şey olacağını sanmam hocam.Ben bu kartı kendim için aldım garantisi olmaması sence büyük bir problem olur mu
Ben hesap açtım siparişten 5 dakika sonra hesap kapatıldı, billing statement istediler karttan çektiğim bi faturayı gönderdim kart numarası da gözüküyordu. Ama kabul etmediler sanırım Türkçe olduğu için. Arkadaşın da hesabı kapatıldı şuan billing statement istiyorlar.evet sağlam bir şekilde geldi.
arkadaşlar amazon japonya’dan 84.914 japon yeni (5800 TL) ödeyerek msi rxt 3060 gaming x aldım ve teslimat tarihi olarak 8 mart gözüküyor. sizce piyasaya göre iyi mi?
alışveriş yaptığım kredi kartının son dört rakamı ile isim soyisim kısmı gözükecek şekilde fotoğrafı çekip gönderdim, ek olarak da karta ait ekstreyi yolladım problem olmadı.Ben hesap açtım siparişten 5 dakika sonra hesap kapatıldı, billing statement istediler karttan çektiğim bi faturayı gönderdim kart numarası da gözüküyordu. Ama kabul etmediler sanırım Türkçe olduğu için. Arkadaşın da hesabı kapatıldı şuan billing statement istiyorlar.
Sizde böyle bir durum oldu mu nasıl onaylattınız? Hangi belgeleri yüklediniz?
Palit alan adama deniz paleti falan yollamışlardı, sanada ejderhalı bir şeyler yollamazlar umarım.
Abov kim oPalit alan adama deniz paleti falan yollamışlardı, sanada ejderhalı bir şeyler yollamazlar umarım.