Oyun yapmak için AMD vs Intel.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,427
Bir rehber hazırlamayı düşünüyorum da AMD vs INTEL adlı rehberde hangisi daha iyi ve tekli çekirdek mi yoksa çoklu çekirdek mi gerektiriyor.
Detaylı açıklarsanız rehberime ekleyebilirim.

Oyun yapmak gibi işin içine işlemci önemi girdiğinde AMD rakibini ayağının altına alıyor.

Fp olarak tabi amd ama intede oyun performansı olarak amd den güçlü işlemciler var.

Oyun yapmak gibi işin içine işlemci önemi girdiğinde AMD rakibini ayağının altına alıyor.
Çoklu çekirdek yazıyorum o zaman.Peki mimari uygulamalar.Benim bildiğim kadarıyla o da çoklu çekirdek.

Ben oyun yapsaydım AMD alirdım. Zira çoklu çekirdekte Intel'i tokatlıyor. Xeon sunucular için değil miydi?

Ben oyun yapsaydım AMD alirdım. Zira çoklu çekirdekte Intel'i tokatlıyor. Xeon sunucular için değil miydi?
Xeon iki türlü var sanırım bir 1156 ve 755 olan xeon x3440 ve x5460 olanlar birde 2011 soket olanlar var.

Xeon iki türlü var sanırım bir 1156 ve 755 olan xeon x3440 ve x5460 olanlar birde 2011 soket olanlar var.
emre bencem işlemci karşılaştırılması olabilir 3600le i5 9400f hangisi iyi de bencem yoksa böyle çok fazla kafadan ses çıkar

Geri