RX590 mining değerleri ve ethermine ödeme

Krm-Krc

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 14 saattir rx590 8GB kartım ile ETH mining yapıyorum, sizlere aklımdaki soruları ve aldığım değerleri göstermek isterim.
-Aldığım değerler 31MH/s ve 67 derece bu değerler iyi midir?
Ethermine kullanıyorum ve ne zaman ödeme yapıyor?

-En erken ödeme zamanına ne kadar sürede ulaşırım? Aranızda benim gibi tek kart ile mining yapanlar deneyimlerini aktarırlarsa sevinirim.

Ekler

• mining 1.png
    mining 1.png
    508.8 KB · Hit: 229
  • mining 2.png
    mining 2.png
    26.3 KB · Hit: 187
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 14 saattir rx590 8GB kartım ile ETH mining yapıyorum, sizlere aklımdaki soruları ve aldığım değerleri göstermek isterim.
-Aldığım değerler 31MH/s ve 67 derece bu değerler iyi midir?
Ethermine kullanıyorum ve ne zaman ödeme yapıyor?

-En erken ödeme zamanına ne kadar sürede ulaşırım? Aranızda benim gibi tek kart ile mining yapanlar deneyimlerini aktarırlarsa sevinirim.
Ben aynı kartla 30 MH alıyorum hangi model bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Unpaid balances above 0.05 ETH will always be paid out at least once every 7 days

Unpaid balances above 0.01 ETH will always be paid out at least once every 14 days

0.01 de bile çekebiliyorsun beklersen.

Ben aynı kartla 30 MH alıyorum hangi model bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Unpaid balances above 0.05 ETH will always be paid out at least once every 7 days

Unpaid balances above 0.01 ETH will always be paid out at least once every 14 days

0.01 de bile çekebiliyorsun beklersen.
Cevapların için çok teşekkür ederim. Kartımın modeli GIGABYTE RX590.

Son olarak, ne sıklıkla bilgisayarınızı kapatıyorsunuz.
7/24 açık 2 tane RX 580 ve 1 tane RX 590 var bazen havuzdan vs düşüyor programı açıp kapatıyorum. Zaten çok büyük sıcaklıklara çıkmıyor kartlar sıkıntı yaratmıyor o yüzden.

7/24 açık 2 tane RX 580 ve 1 tane RX 590 var bazen havuzdan vs düşüyor programı açıp kapatıyorum. Zaten çok büyük sıcaklıklara çıkmıyor kartlar sıkıntı yaratmıyor o yüzden.
Benim kart 67 derece sabit 7/24 için yeterli mi? Bu harbiden son soru:)

Sıcaklık çok yüksek olmadığı sürece mining yapmanın bi zararı yok değil mi? Birkaç güne bende 3060 la yapmayı düşünüyorum da

Onun cevabını veremem denemeniz lazım Kartın sıcaklığı iyi ama OC la stabil çalışacak mi bilmiyorum havuzdan düşmeler olabilir.
Neredeyse 1 güne yaklaştı, herhangi bir düşme vs. yaşanmadı %50 (1800RPM) fan hızında. MH değeri ise 31 in altına nadiren düşüyor

Benim kart 67 derece sabit 7/24 için yeterli mi? Bu harbiden son soru:)
67 derece bi tık fazla yani mining için oyun için normal ben 60 dereceyi geçmemesini tavsiye ediyorum sonuçta 7/24 çalışıyor UV yapmadınız mı yapmadı iseniz yapın sıcaklıklar 10 derece kadar düşecektir belki daha fazla

67 derece bi tık fazla yani mining için oyun için normal ben 60 dereceyi geçmemesini tavsiye ediyorum sonuçta 7/24 çalışıyor UV yapmadınız mı yapmadı iseniz yapın sıcaklıklar 10 derece kadar düşecektir belki daha fazla
Yukarda da göründüğü üzere -100 olarak sadece MSI dan uv yaptım şu aralar havalar biraz daha soğuk oluğundan anlık olarak 65 derece sabit

Geri