Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bütçem 1000 TL hafif üstü olabilir kablosuz olması tercihimdir tavsiyelerinizi bekliyorum
Hocam corsairin bu modelinde cızırtı problemi var diyorlar çok fazla alan arkadaşlar![]()
Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011201-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011201-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011201-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, 3.499,04...www.akakce.com
kablosuz modelini çok araştırmadım bilmiyordum kusura bakmayınHocam corsairin bu modelinde cızırtı problemi var diyorlar çok fazla alan arkadaşlar
7.1 olsa daha iyi olmaz mı![]()
Corsair HS70 PRO Wireless CA-9011210-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Krem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS70 PRO Wireless CA-9011210-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Krem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS70 PRO Wireless CA-9011210-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Krem özelliklerini incele, 15.131,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
950 liraydı bu 1-2 gün önce itopyada![]()
Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011201-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011201-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011201-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, 3.499,04...www.akakce.com
estağfurullah olur öyle şey benim çok alasım vardı fakat öyle bir muhabbet çıkınca soğudum açıkcasıkablosuz modelini çok araştırmadım bilmiyordum kusura bakmayın
Bu bütçede hala gerçek 7.1 yok. O yüzden fark etmez.7.1 olsa daha iyi olmaz mı![]()
Bu nasıldır
itopya bu ay kulaklıklara güzel indirim yaptı950 liraydı bu 1-2 gün önce itopyada