Arkadaşlar yol bisikleti için ekipman önerisi

Baturalp2608

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
Beyler
ekipman ne önerirsiniz bisiklet kron rc 1000
ekipman bütçe: maks 400 tl
kaskından km saatine pedli tayta kadar ne önerirsiniz

kask olarak kronun 70 TL'ye kaskları var onlara bakabilirsin 40 TL'ye avuç içi açınmaması için sert parmakları açık eldiven al kıyafet olarakta popo kısmında süngerli olan bisiklet kıyafetleri var yol için onlara bakabilirsin km saat olarak telefonu kullanabilirsin yada internetten 60-70 TL'ye bulursan dijital alabilirsin kaska biraz daha para yatırmanı öneriyorum

kask olarak kronun 70 TL'ye kaskları var onlara bakabilirsin 40 TL'ye avuç içi açınmaması için sert parmakları açık eldiven al kıyafet olarakta popo kısmında süngerli olan bisiklet kıyafetleri var yol için onlara bakabilirsin km saat olarak telefonu kullanabilirsin yada internetten 60-70 TL'ye bulursan dijital alabilirsin kaska biraz daha para yatırmanı öneriyorum
https://www.decathlon.com.tr/100-eldiven--id_8542976.html
https://m.tr.aliexpress.com/item/10..._key=irey5Th&isdl=y&aff_platform=true&albslr={}&gclid=Cj0KCQjwmIuDBhDXARIsAFITC_5gjLxR1SLyoJMkZKU9f0ZEl5jcmVW2PMQHei1BA4L4MkfIymc7zAkaAlWdEALw_wcB

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

adam yol bisikleti için öneri istemiş full face kask öneriyorsun
Hocam ahh ahh
Normal kask ile kaza yaptım bu Decathlon dakiler ile kask ortadan ikiye ayrıldı hiç bir koruması yok
Bundan aldım şuan gayet memnunum

eldive güzelmiş terletmiyorsa iyi

Hocam ahh ahh
Normal kask ile kaza yaptım bu Decathlon dakiler ile kask ortadan ikiye ayrıldı hiç bir koruması yok
Bundan aldım şuan gayet memnunum
yol bisikleti ile full face absürd oluyor hafiflik önemli zaten adam düz yolda sürecek ve yol kenarında full face gereksiz dag bisikleti olsa ve enduro yada downhill tarzı olsa full face öneririm

eldive güzelmiş terletmiyorsa iyi

yol bisikleti ile full face absürd oluyor hafiflik önemli zaten adam düz yolda sürecek ve yol kenarında full face gereksiz dag bisikleti olsa ve enduro yada downhill tarzı olsa full face öneririm
Siz de haklısınız ben im ki dağ bisikleti
Ama öyle bir şey alsa da sağlam bir şey almasını öneririm

100 altı kasklar biraz sıkıntı yaşatabiliyor ama geneli kafanızı koruyor doğru takıldığı takdirde
Çok iyi koruyor denemez
Gerçi benim of road aracı ile kaza yaptığımı düşünürsek koruyor 😳

Geri