Ssd im kronik sorunluymuş

Aususlike

80+
Reaksiyon skoru
129
Selamlar. Forumda okudum. Kioxia experia 480gb Ssd ne sahibim. Sorunlu diyorlar. Bir test yapmadım, şuanlık yapamam. Bir sorun oluştururmu. Yeniden yeni bir ssd almaya değermi.

Selamlar. Forumda okudum. Kioxia experia 480gb Ssd ne sahibim. Sorunlu diyorlar. Bir test yapmadım, şuanlık yapamam. Bir sorun oluştururmu. Yeniden yeni bir ssd almaya değermi.
Bı sorun çıkmadığı sürece sorun olmaz. İstersen crystialdiskmark ile test yapabilirsin

Aldığınız yere iade edin veya iade talebi oluşturun süresi geçmedi ise.

Şu anlık bir sorun yaşamadıysan problem yok demektir.

sadece sağlığı çabuk bitiyor benimle aynı ssd yi kullanıyorsun sağlığı 8-9 ayda %8 falan düşmüştü

CrystalDiskMark üzerinden Okuma-Yazma testini, CrystalDiskInfo üzerinden de sağlığına bakın.

CrystalDiskMark ile hız testi yapın, sorunlu bir SSD ama sizinki de sorunlu mudur bilemeyiz.

Ben kullanıyorum geneli 120 gb ve 240 gblerde sorun çıkıyor bende 480 gb olanı kullanıyorum 5 aydır sorun yok hız düşmesi sağlık falan.

bende kronik sorunlu ssd kullanıyorum
okuma yazma hızları çok çabuk düştü pc ilk başlarda çok hızlı açılırken biraz yavaşladı mümkünse iade edin

Edit:formatladım düzeldi

Herkeste sorunlu olacak diye bir şey yok. Testlerini yapın sorunluysa garantiye gönderin.

Ben kullanıyorum geneli 120 gb ve 240 gblerde sorun çıkıyor bende 480 gb olanı kullanıyorum 5 aydır sorun yok hız düşmesi sağlık falan.
Sende yok diye kimsede olmayacak değil. Çoğu kişide sorun çıkmış bende de var. Toshiba'nın makyajlı hali.

Sende yok diye kimsede olmayacak değil. Çoğu kişide sorun çıkmış bende de var. Toshiba'nın makyajlı hali.
Kardeşim sorunlumusun ? genel diyorum 480 gb kusursuz sorunsuz demiyorum .

Crystalmark info atın

Geri