2. El Xbox one mı one s mi

Xtyhke

80+
Reaksiyon skoru
69
1500 TL bütçem var 2. el Xbox almak istiyorum piyasada 1500 TL ye 1tb 2 kol one satıyorlar aynı ücrete 500 GB tek kol one s satıyorlar bütçemi Max 100 TL artırabilirm yardımcı olursanız sevinirim

Daha güncel olduğundan One S tercih ederdim

1500 TL bütçem var 2. el Xbox almak istiyorum piyasada 1500 TL ye 1tb 2 kol one satıyorlar aynı ücrete 500 GB tek kol one s satıyorlar bütçemi Max 100 TL artırabilirm yardımcı olursanız sevinirim
Xbox one 900p taş gibi (kötü anlamda) bir konsol. Tercih etme, ettirme. Zaten Micrasoft pişman onenyaptığı için. One S al, güzelce oyna oyunlarını.

Peki nereden almalıyım one s

0 ı neredeyse series s ile aynı fiyata satıyorlar teşhir ürünü var oda 1800 TL 2. El mağzaları oradan alınır mı sizce

0 ı neredeyse series s ile aynı fiyata satıyorlar teşhir ürünü var oda 1800 TL 2. El mağzaları oradan alınır mı sizce
Dediğim testleri yapıp alabilirsin. Series s ile aynı fiyata satıyorlar ise series s al.

Tamamdır teşekkürler
Her testini yap. Bozuk olmayan bir oyun cd si al usb bellek elet ( Şarkı olsun içinde ) Usb girişler çalışıyor mu, 3-4 saat oyun oyna ısınması nasıl, içi açılmış mı tamir görmüş mü onu sor.

uzun süre one s kullandım hiçbir sıkıntı olmadı. one s i gönül rahatlığıyla alabilirsin ama nerden alcağının hakkında fikrim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,635
Üyeler
188,458
Son üye
berkann7
Geri