Dip ses takıntın varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum.Kesinlikle dip ses sorunu varKulaklıktan memnun musunuz? Dip ses şikayeti bolca var sizde yaşadınız mı?
Başka herhangi bir sorun yaşadınız mı?
Hocam 6 gün önce incehesaptan gaming gecesi indiriminde arctis 5 aldım ve ses seviyesi olarak çok az. Oyunlarda olsun filmlerde olsun çok az ve kulaklığın üstündeki ses tekeri ve windows üzerindeki sesin full olmasına rağmen sanki %20-40 falan gibi bir ses çıkıyor. Sorunu anca ekolayzır ayarlarını fullemekle hallettim ama maalesef bu seferde ses çok boğuk geldi. Ürünün iadesini başlattım benim gibi sorundan birçok kişi şikayetçi inşallah arctis 7 de o sorun yoktur ve iyice araştırmanı öneririmKulaklıktan memnun musunuz? Dip ses şikayeti bolca var sizde yaşadınız mı?
Başka herhangi bir sorun yaşadınız mı?
Bi türlü kendime uygun kulaklığı bulamıyorum çıldırıcamDip ses takıntın varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum.Kesinlikle dip ses sorunu var
Bende arctis 5 alıcam sizin ürünüzde arıza olmuş olabilir mi ?Hocam 6 gün önce incehesaptan gaming gecesi indiriminde arctis 5 aldım ve ses seviyesi olarak çok az. Oyunlarda olsun filmlerde olsun çok az ve kulaklığın üstündeki ses tekeri ve windows üzerindeki sesin full olmasına rağmen sanki %20-40 falan gibi bir ses çıkıyor. Sorunu anca ekolayzır ayarlarını fullemekle hallettim ama maalesef bu seferde ses çok boğuk geldi. Ürünün iadesini başlattım benim gibi sorundan birçok kişi şikayetçi inşallah arctis 7 de o sorun yoktur ve iyice araştırmanı öneririm
Hocam umuyorum ki öyledir. Büyük bir hevesle almıştım ama şikayetlere baktığımda birkaç kişide de aynı sorun varBende arctis 5 alıcam sizin ürünüzde arıza olmuş olabilir mi ?