Ömer Faruk72
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Oyun performansı benim için ön planda note 8 pro düşünüyorum ama şarjı hızlı bitiyor diyorlar
Note 8 pro yerine Redmi Note 8 pro al hem şarjı uzun gidiyor hemde oyun performansı vs çok iyi.Oyun performansı benim için ön planda note 8 pro düşünüyorum ama şarjı hızlı bitiyor diyorlar
Yazdığının ikisi de aynı telefonNote 8 pro yerine Redmi Note 8 pro al hem şarjı uzun gidiyor hemde oyun performansı vs çok iyi.
Note 8 samsung dada var diye biliyorum yoksa kb.Yazdığının ikisi de aynı telefon
Redmi note 8 pro kullanıyorum. Ben çok memnunum ama pock x3 öneririm hem daha yeni nesil daha uzun zaman güncelleme alır bunu göze alırdım
Note 8 dediğin doğru ancak note 8 pro XiaomininNote 8 samsung dada var diye biliyorum yoksa kb.
Haa okey şş öyle bir şey görmedin duymadın okey tamam şşş.Note 8 dediğin doğru ancak note 8 pro Xiaominin![]()
Poco X3 tabi kiOyun performansı benim için ön planda note 8 pro düşünüyorum ama şarjı hızlı bitiyor diyorlar
Poco x3'de kim dedi parmak izi olmadığını?Poco x3 daha iyi olur telefonlar aynı nerdeyse ama poconun iyi yanı 120hz ekran olması kötü yanı parmak izi olmaması note 8 pronunda kotü yanı ise poco x3 ten biraz kötü olması
Yan taraftamıPoco x3'de kim dedi parmak izi olmadığını?
Yan tarafta bulunuyor.
Gözünüzden kaçmış olabilirYan taraftamıben bilmiyorudum epey de de yok gösteriyordu