Fiyat/performans ayakkabı markaları

Buradaki markalardan en kalitelisi hangisi?
Parana göre değişir iyi bütçen var zaten nike adidas gibi markalardan alırsın, orta seviyeyse dediğim u.s. polo alabilirsin, ben aldım memnunum.

Sa.bu güne kadar hep kinetix giyiyordum. Geçen free balance ayakkabı aldık ve anladım ki kinetix f/f. Bu yüzden f/p ayakkabı markalarını araştırdım ama bulamadım.bu yüzden burda konu açtım f/p ayakkabı markaları nedir?
nike ayakkabılar 1000tl olmuş en güzelleri 2000'den aşağı satılmıyor
böyle bir zamanda pullbear bershka zara hm gibi kaliteli mağazaların ayakkabılarını tercih etmek daha mantıklı (150TL-300TL)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önceden kinetix falan giyerdim bi nike alayım dedim bunu aldım çok fark yok bence
Bu ayakkabı sahtedir orjinal değil

Parana göre değişir iyi bütçen var zaten nike adidas gibi markalardan alırsın, orta seviyeyse dediğim u.s. polo alabilirsin, ben aldım memnunum.
u.s. polo daha pahalı değil mi ya ? neyse bence f/p ayakkabı puma ve adidastır.

New Balence, Hummel

hummel biraz daha pahalı ama fiyatına değer

nike ayakkabılar 1000tl olmuş en güzelleri 2000'den aşağı satılmıyor
böyle bir zamanda pullbear bershka zara hm gibi kaliteli mağazaların ayakkabılarını tercih etmek daha mantıklı (150TL-300TL)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu ayakkabı sahtedir orjinal değil
Orjinal aldım

hepsiburada,n11,trendyol bu tarz sitede satılan çoğu marka ayakkabı gerçek değil satıcısının markanın sahibi olması lazım mesela atıyorum NİKE ÜRÜN SATIYOR MAĞAZA ADI SPORMARKET bu ayakkabı %100 sahtedir

hepsiburada,n11,trendyol bu tarz sitede satılan çoğu marka ayakkabı gerçek değil satıcısının markanın sahibi olması lazım mesela atıyorum NİKE ÜRÜN SATIYOR MAĞAZA ADI SPORMARKET bu ayakkabı %100 sahtedir
İnternetten almadım ki mağazadan aldım

Çok yer denedim, çok ayakkabı değiştirdim. Bir ayakkabıya asla 1.500TL verecek bir adam değilim. Kafamı kesseler yine de o parayı vermem.

iriadam.com

Ofis için ben sadece buradan alışveriş yapıyorum. Özel ayak ölçülerine göre ayakkabı ürettikleride oluyor.
Büyük numara arayan herkese şiddetle tavsiye ederim.

Spor ve günlük kullanım için ise sadece Decathlon'dan alışveriş yapıyorum. Ayrıca kışlık bot ihtiyacımı da buradan karşılanmıştım.

Ayak numaram 47 bu arada.

Çok yer denedim, çok ayakkabı değiştirdim. Bir ayakkabıya asla 1.500TL verecek bir adam değilim. Kafamı kesseler yine de o parayı vermem.

iriadam.com

Ofis için ben sadece buradan alışveriş yapıyorum. Özel ayak ölçülerine göre ayakkabı ürettikleride oluyor.
Büyük numara arayan herkese şiddetle tavsiye ederim.

Spor ve günlük kullanım için ise sadece Decathlon'dan alışveriş yapıyorum. Ayrıca kışlık bot ihtiyacımı da buradan karşılanmıştım.

Ayak numaram 47 bu arada.
Benim 38

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,681
Üyeler
195,428
Son üye
kuweru
Geri