Kasa hava soğutma yardım!

Murathann

80+
Reaksiyon skoru
82
Frisby FC-9320G USB 3.0 4xRGB Fan ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa
Arkadaşlar stokta kasa kalmadığı için bunu almak zorunda kaldım elimde bu kasa var;
1- eski kasamdan kalan D90SL-12 bir dandik fan var onu üste takıcam hangi slota takayım öne yakın mı arkaya yakın olan yere mi takayım?
2-İşlemciye (3600) yeni fan alıcam, stok fanı ne yapayım ve yeni fanı nasıl takabilirim güzel bir videosu var mı?
3- üstte de yazdığım Frisby Frisby FC-9320G kasasının üst tarafındaki yer mıknatıslı filtre midir yoksa oraya sabit bir parça mıdır?
Sırasıyla cevaplarsanız çık sevinirin, teşekkürler

O kasanın hava performansını artırmanın bir yolu var.
Öndeki fanları 1 tık geri alın.

Frisby FC-9320G USB 3.0 4xRGB Fan ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa
Arkadaşlar stokta kasa kalmadığı için bunu almak zorunda kaldım elimde bu kasa var;
1- eski kasamdan kalan D90SL-12 bir dandik fan var onu üste takıcam hangi slota takayım öne yakın mı arkaya yakın olan yere mi takayım?
2-İşlemciye (3600) yeni fan alıcam, stok fanı ne yapayım ve yeni fanı nasıl takabilirim güzel bir videosu var mı?
3- üstte de yazdığım Frisby Frisby FC-9320G kasasının üst tarafındaki yer mıknatıslı filtre midir yoksa oraya sabit bir parça mıdır?
Sırasıyla cevaplarsanız çık sevinirin, teşekkürler
Dostum Arctic p12 fanlardan al ön kısıma ve egoz kısmına tak ,çoğu kasadan daha iyi oluyor

Dostum Arctic p12 fanlardan al ön kısıma ve egoz kısmına tak ,çoğu kasadan daha iyi oluyor
O öndeki stok rgb fanlar ne olucak tam anlamadım onları çıkarıyım mı 2 tane alıcam 1 ini öne diğerini arkaya mı detaylı alnatır mısın? Bide eski kasadan fan var onu üstteki 1. Slota mı yoksa 2. Slotta mı takıyım

O öndeki stok RGB fanlar ne olucak tam anlamadım onları çıkarıyım mı 2 tane alıcam 1 ini öne diğerini arkaya mı detaylı alnatır mısın? Bide eski kasadan fan var onu üstteki 1. Slota mı yoksa 2. Slotta mı takıyım
üst kısma koy egoz görevi görsünler ,ama sana tavsiyem kesinlikle ön ve arka tarafı arctic p12 yap

Beni takan yok herhalde. Ben kaçar.

Geri