Cs Go da 100 dolar ile nasıl bıçak çıkartırım?

Reaksiyon skoru
15
Merhabalar 100 dolar gibi bir bütçem var bıçak çıkarmak istiyorum zararsız bir şekilde. Kullanıp daha sonra 100 dolara ve üst seviyelerine satabileyim . Nerden ve nasıl çıkartabilirim?

Kasa açma siteleri veya oyun içindeki kasaları 21 tllik anahtar karşılığında açabilirsin
Site olarak forcedrop kullanmıştım ben 60 tl yatırmıştım elimde 0 kaldı ama aynı siteye arkadaşım 300 tl yatırdı 1000 tl kazandı

bence kasa ile uğraşma direkt satın al hepsi giderse çok üzülürsün ama illaha site istersen benim güvendiğim tek site skinfall dır

Ben KeyDrop kullanıyordum KeyDrop tan kasa açabilirsin

Dostum kasadan bıçak düşürmek zor. Kasa açmanı önermem

Son düzenleme:
Antiskins kullanabilirsin güzel bir sitedir kendisi ve csgo.net gibi batmazsın.

Merhabalar 100 dolar gibi bir bütçem var bıçak çıkarmak istiyorum zararsız bir şekilde. Kullanıp daha sonra 100 dolara ve üst seviyelerine satabileyim . Nerden ve nasıl çıkartabilirim?
ben senin yerinde olsam gider bynogameden ya da diğer satış sitelerinden satın alırım. kasa açmak her zaman risk. 1 kasadan da çıkabilir, 200 dolarlık kasadan da çıkmayabilir. o yüzden ya kumar oynayacaksın ya da gidip satın alacaksın.

Cs go nette gerçekten battım hahaa sadece bıcak olan bir kasa açıcam kasalar ortalama 100 dolar ama 300 tl lik bıçakta var 10 bin tl likte .....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben senin yerinde olsam gider bynogameden ya da diğer satış sitelerinden satın alırım. kasa açmak her zaman risk. 1 kasadan da çıkabilir, 200 dolarlık kasadan da çıkmayabilir. o yüzden ya kumar oynayacaksın ya da gidip satın alacaksın.
Çok pahalı ve piyasada satışı bile az şuan bende senin gibi düşündüm ama

Cs go nette gerçekten battım hahaa sadece bıcak olan bir kasa açıcam kasalar ortalama 100 dolar ama 300 TL lik bıçakta var 10 bin TL likte .....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok pahalı ve piyasada satışı bile az şuan bende senin gibi düşündüm ama
pahalı olmasının sebebi kur. adamlar için fiyat hiç değişmezken bizde yıldan yıla artıyor.

Kasa açma siteleri veya oyun içindeki kasaları 21 tllik anahtar karşılığında açabilirsin
Site olarak forcedrop kullanmıştım ben 60 TL yatırmıştım elimde 0 kaldı ama aynı siteye arkadaşım 300 TL yatırdı 1000 TL kazandı
şaaaaaaaaaaak skinler cepte forcedrop dan kasa açabilirsiniz toluna örenin kodunu kullanıp fazladan bakiye kazanabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,027
Üyeler
174,290
Son üye
strangerr
Geri