Cs Go da 100 dolar ile nasıl bıçak çıkartırım?

güvenilir bir site hocam ancak direk almak varken neden riske giriyorsunuz ki ayrıca kumar bu
Sayfayı takip ediyorum üstte bir kötü bir iyi
Bıçak çıkıyor genelde iyi iyi veya kötü kötü değil. Kötü çıktığı gibi ardından ben açıcam iyi
Biley cıkması yğksek . Ama güvenilir mi bilemedim

Ya bence hiç girişme, direkt git bıçak satın al. Pişman olabilirsin.

Merhabalar 100 dolar gibi bir bütçem var bıçak çıkarmak istiyorum zararsız bir şekilde. Kullanıp daha sonra 100 dolara ve üst seviyelerine satabileyim . Nerden ve nasıl çıkartabilirim?
Para steamde ise marketten al bıcağini kartindaysa bynogame gamesatiş gibi sitelerde %20 indirimle satiyolar.

Merhabalar 100 dolar gibi bir bütçem var bıçak çıkarmak istiyorum zararsız bir şekilde. Kullanıp daha sonra 100 dolara ve üst seviyelerine satabileyim . Nerden ve nasıl çıkartabilirim?
git 100 dolara direk bıçak al girme bu işlere

Açmayın kardeşim açmayın. Provably Fair yoksa siteye dolandırıcı gözüyle bakabilirsiniz.
100 Dolar'ın varsa gidip güzel bir Huntsman alabilirsin mesela. Damascus Steel, Ultraviolet veya Gut Knife Doppler gibi
Kasa açarsan eline gelenden mutlu olmayacaksın. Orta seviye bir bıçak alacak paran var, git al neden kumara atıyorsun :) hem Huntsman hem Gut Knife kullandım, ikisi de güzel bıçaklar.

Açmayın kardeşim açmayın. Provably Fair yoksa siteye dolandırıcı gözüyle bakabilirsiniz.
100 Dolar'ın varsa gidip güzel bir Huntsman alabilirsin mesela. Damascus Steel, Ultraviolet veya Gut Knife Doppler gibi
Kasa açarsan eline gelenden mutlu olmayacaksın. Orta seviye bir bıçak alacak paran var, git al neden kumara atıyorsun :) hem Huntsman hem Gut Knife kullandım, ikisi de güzel bıçaklar.
geldi ya adam geldi :D bu arada ardanın baya tecrübesi var ne diyosa o

Geri