SSGHOST.EXE
80+
- Reaksiyon skoru
- 130
Keşkeeeeeeee.Lise sınavları Mayıs da kesin olucak mı bir açıklama var mı yoksa vaka durumuna göre olmayabilir mi?
Keşkeeeeeeee.Lise sınavları Mayıs da kesin olucak mı bir açıklama var mı yoksa vaka durumuna göre olmayabilir mi?
1 yıl 1 sınav adam olana çok bile bu dönemdeUmarım hiç olmaz.
Hem çalış hem oynaEve kapatsalarda her türlü genede insanlar dişari çikicaklardir yani bir anda düşmez bence çalişma lol oyna![]()
Oruçlu olunca millet okula işe gitmiyor mu ne alaka?Nasıl artıyor millet evinde kalır kimse dışarı çıkmaz zaten oruçlu oluyoruz genelde vakalar Duser
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ram sipariş ettim gelsin takam da bi lole tekrar başlayam
Ama çalışmamaya devam brom
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Adam rakip eliyor meler
Bence de bir de bizim millette oruç tutan kişi sayısı ne kadardır acabaOruçlu olunca millet okula işe gitmiyor mu ne alaka?
Çoktur ya neden öyle dedin ki insanımız içki sigara içer ama oruç ve domuz eti yememe konusunda dinimize çok bağlıdır.Bence de bir de bizim millette oruç tutan kişi sayısı ne kadardır acaba
Gidiyor ama yani evde kalır diye düşünüyorum en azından gün falan yapmazlar , düğünlere giden olmaz , taziyeye giden azalirOruçlu olunca millet okula işe gitmiyor mu ne alaka?
Ramazandamı galiba günlük vakalara bakmıyorsun 200geçkin hergün ölü 56k vakalar imkansıza yakın olmasıVakalar Duser ramazanda
Haklı ama sınavlar olmıycak dense bende katılmam derslere.Erteleme olacağını düşünüyorum. Tabii güzel bakanımız dediği gibi kararları son günlerde açıklar. Yoksa derslere katılım azalırmış.
Haritaya şöyle mor veya siyah renk gelmesi lazım. Kırmızı sıkmaya başladı artık.
Onların çok etkilediğini düşünmüyorum bu cahilliği yapacak çok kişi yoktur. Asıl etken okul iş toplu taşımalar. Dediğin şeyden maksimum 50den 45kya düşer vaka.Gidiyor ama yani evde kalır diye düşünüyorum en azından gün falan yapmazlar