Cyber 1660s hazır sistem

Kanka incehesapta dün rtx 2060 r5 3600 sistem 8888 tl idi. Haftaya yine güzel bir indirim olabilir.

Kanka incehesapta dün rtx 2060 r5 3600 sistem 8888 TL idi. Haftaya yine güzel bir indirim olabilir.
O zaman indirim kovalarım sıkıntı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Psu dan başka sıkıntısı yok
Psu kötü ve tek fanlı 1660 super ısınabilir.
Psunun nasıl bir sıkıntısı var sorunu ne

Kardeşim bir sey bilmedkngim burdan beli fpa ahbc fsp nim en kotu yaptigi seydir o psu sıkıntıkidır onun yerine fsp hydro daha iyidir

@eyupefe3
Genel anlamda ofiste yaklaşık 8 cihazda fps güç kaynağı 3 tane cihazda bilirtiniz güç kaynağı mevcut günde ortalama cihazlar 8 saat çalışıyor bilgisizlik ile suçluyorsunuz sen daha önce test ettin mi ürünü ? Duydukların ile yola çıkıyorsun test etmen için sana gönderebilirim psu ayrıca yorum yaparken dikkatli ve seçerek yorum yaparsan sevinirim birdahine

Genel anlamda ofiste yaklaşık 8 cihazda fps güç kaynağı 3 tane cihazda bilirtiniz güç kaynağı mevcut günde ortalama cihazlar 8 saat çalışıyor bilgisizlik ile suçluyorsunuz sen daha önce test ettin mi ürünü ? Duydukların ile yola çıkıyorsun test etmen için sana gönderebilirim psu ayrıca yorum yaparken dikkatli ve seçerek yorum yaparsan sevinirim birdahine
FPS AHBC OLDUGUNU NERDEN BILIYOSUN BELKI HYDRO DUR BEN DIYORUMKI FSP AHBC ÇOK IYI DEGIL ONUN YERINE FSP HYDRO alınMALı

Fsp ahbc çok iyi bir psu degil tam olarak sıkıntılarıni bilmiyorum ama fpsnin kotu yaptigi tek şey onun yerine fsp hydro olabilirdi

@Osmanbayirr @eyupefe3 gidin araştırın eski konulara bakın
FPS AHBC OLDUGUNU NERDEN BILIYOSUN BELKI HYDRO DUR BEN DIYORUMKI FSP AHBC ÇOK IYI DEGIL ONUN YERINE FSP HYDRO alınMALı
-1
Üzülüyorum adına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,484
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri