Sıvı Soğutma Önerisi

ıd coolıng se al Knk 3100 e sıvı soğutma bir tık fazla ha sıvı soğutma olcsk dersen pf240
Belki 4.6ghz'i aşacak
Kasada üst kısımda 2 fan yeri boş ama 2cm var anakartla arasında. Sanırım takamam

Belki 4.6ghz'i aşacak
Kasada üst kısımda 2 fan yeri boş ama 2cm var anakartla arasında. Sanırım takamam
o zaman 900 e bile kule soğutma var senin tercihin ama bence arctic freezer 34 duo yada coolıng se al arkadaşların önerdikleride olur

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
@RevDeisDou @DA-MD2
Kasaya sıvı soğutma takabilirim sanırım. Fan yerleri temperli cam kısmına yakın konuşlandırılmış.
Kasanın en üst kısmı ile Gametech Fan arasında tam 5cm boşluk var.
İp gibi sarkan bir şey var fan yeri tam olarak orası

Ekler

• IMG_20210419_212832.jpg
    IMG_20210419_212832.jpg
    1.4 MB · Hit: 44
  • IMG_20210419_211658.jpg
    IMG_20210419_211658.jpg
    1.8 MB · Hit: 39
  • IMG_20210419_215239.jpg
    IMG_20210419_215239.jpg
    3.5 MB · Hit: 39
@RevDeisDou @DA-MD2
Kasaya sıvı soğutma takabilirim sanırım. Fan yerleri temperli cam kısmına yakın konuşlandırılmış.
Dostum buraya radyatör zor girer ki daha fanı var

• Beğen
R3 3100'ü şu an 4.4ghz de kullanıyorum . İşlemci soğutucu alarak 4.6 - 4.7ghz de kullanacağım.

Bunun için 500tl'ye bu soğutucu 700tl'ye bu soğutucu 900tl'ye bu soğutucu alınabilir gibi öneri bekliyorum

Kasam Gametech Colder
Aynı işlemciye sahibim. Silikon testi yaptım ama kasam pek hava almıyor sanırım daha ilk aşamalarda ısındı ve test sırasında düşük soğutma performansı uyarısı verdi. Test sonucunda bronze silikon dedi. 4.2 - 4.4 ghz ye falan oc yapılabilir mi bu işlemci ? Kasa çabuk ısındığı için bronze silikon demiş olabilir mi ?

@RevDeisDou @DA-MD2
Buraya radyatör gireceğini sanmıyorum

• Beğen
Radyatör öyle büyük bir şey mi de ? Üst kısma takılmayacak mı ?
Egzoz fan engel olursa ona bi çözüm yolu bulabilirim
Tek sorun egzos fan değil. Radyator RAM'den dolayı da sığmaz. SE234 yada SE207 en mantıklı seçim sizin için.

• Beğen
Tek sorun egzos fan değil. Radyator RAM'den dolayı da sığmaz. SE234 yada SE207 en mantıklı seçim sizin için.
Yav bu anakartı aldığım güne ...
Herkese B450M S2H önerdim gittim A Pro Max aldım :(

Se207 satılmıyor sanırım.
Sıvı soğutucular beni hep cezbetmişti o yüzden sizi de baya uğraştırdım kusura bakmayın.
@RevDeisDou @DA-MD2 @cfranko
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakarta bakmıyor kasanın üstü çok dar
Ben bu sıvı soğutucular çok büyük olmaz diye düşünüyordum.
Gamepower Skadi - Pf240 gibi soğutucular takamam yani.

Pek gerek olmayabilir zaten de dediğim gibi hep içimde kalan bir parçaydı , o yüzden uğraştım

Se207 satılmıyor sanırım.
Sıvı soğutucular beni hep cezbetmişti o yüzden sizi de baya uğraştırdım kusura bakmayın.
@RevDeisDou @DA-MD2 @cfranko
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bu sıvı soğutucular çok büyük olmaz diye düşünüyordum.
Gamepower Skadi - Pf240 gibi soğutucular takamam yani.

Pek gerek olmayabilir zaten de dediğim gibi hep içimde kalan bir parçaydı , o yüzden uğraştım

Ancak bu sizin anakartınızda RAM'e çarpar mı orasını bilemem. Biri S2H ile RAM'e değmeden kullanıyordu ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,674
Üyeler
189,897
Son üye
Emre0101
Geri