o zaman 900 e bile kule soğutma var senin tercihin ama bence arctic freezer 34 duo yada coolıng se al arkadaşların önerdikleride olurBelki 4.6ghz'i aşacak
Kasada üst kısımda 2 fan yeri boş ama 2cm var anakartla arasında. Sanırım takamam
Dostum buraya radyatör zor girer ki daha fanı var@RevDeisDou @DA-MD2
Kasaya sıvı soğutma takabilirim sanırım. Fan yerleri temperli cam kısmına yakın konuşlandırılmış.
Kasanın en üst kısmı ile Gametech Fan arasında tam 5cm boşluk var.
İp gibi sarkan bir şey var fan yeri tam olarak orası
Aynı işlemciye sahibim. Silikon testi yaptım ama kasam pek hava almıyor sanırım daha ilk aşamalarda ısındı ve test sırasında düşük soğutma performansı uyarısı verdi. Test sonucunda bronze silikon dedi. 4.2 - 4.4 ghz ye falan oc yapılabilir mi bu işlemci ? Kasa çabuk ısındığı için bronze silikon demiş olabilir mi ?R3 3100'ü şu an 4.4ghz de kullanıyorum . İşlemci soğutucu alarak 4.6 - 4.7ghz de kullanacağım.
Bunun için 500tl'ye bu soğutucu 700tl'ye bu soğutucu 900tl'ye bu soğutucu alınabilir gibi öneri bekliyorum
Kasam Gametech Colder
Buraya radyatör gireceğini sanmıyorum@RevDeisDou @DA-MD2
Kasaya sıvı soğutma takabilirim sanırım. Fan yerleri temperli cam kısmına yakın konuşlandırılmış.
Kasanın en üst kısmı ile Gametech Fan arasında tam 5cm boşluk var.
İp gibi sarkan bir şey var fan yeri tam olarak orası
Dostum buraya radyatör zor girer ki daha fanı var
Radyatör öyle büyük bir şey mi de ? Üst kısma takılmayacak mı ?Buraya radyatör gireceğini sanmıyorum
Tek sorun egzos fan değil. Radyator RAM'den dolayı da sığmaz. SE234 yada SE207 en mantıklı seçim sizin için.Radyatör öyle büyük bir şey mi de ? Üst kısma takılmayacak mı ?
Egzoz fan engel olursa ona bi çözüm yolu bulabilirim
Anakarta bakmıyor kasanın üstü çok darYav bu anakartı aldığım güne ...
Herkese B450M S2H önerdim gittim A Pro Max aldım![]()
Se207 satılmıyor sanırım.Tek sorun egzos fan değil. Radyator RAM'den dolayı da sığmaz. SE234 yada SE207 en mantıklı seçim sizin için.
Ben bu sıvı soğutucular çok büyük olmaz diye düşünüyordum.Anakarta bakmıyor kasanın üstü çok dar
Se207 satılmıyor sanırım.
Sıvı soğutucular beni hep cezbetmişti o yüzden sizi de baya uğraştırdım kusura bakmayın.
@RevDeisDou @DA-MD2 @cfranko
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben bu sıvı soğutucular çok büyük olmaz diye düşünüyordum.
Gamepower Skadi - Pf240 gibi soğutucular takamam yani.
Pek gerek olmayabilir zaten de dediğim gibi hep içimde kalan bir parçaydı , o yüzden uğraştım
Bu mu daha iyi Se234 mü ?![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten Alışverişin Doğru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Ancak bu sizin anakartınızda RAM'e çarpar mı orasını bilemem. Biri S2H ile RAM'e değmeden kullanıyordu ama.