KeReM 1963
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,759
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Japon Yenihangi para birimi bu ?
Japon Yenihangi para birimi bu ?
b-ben 10 a gidiyorum yeni pc topladım satayım bak diyorum piyasa yüksekken kar ederim diyorum anlamıyorlar. Aile farkı çok var.Nasıl ne 9'a gidiyorum işte
Bı tık pahalı gibi ya zaten tr de sıfırı 9.5 a falan satılıyor indirimlerdeBen de dün amazon.com'dan bot ile 8600 liraya XFX Merc 6700 XT düşürdüm ama iptal edicem sanırım
Geçen 6000 liraya 3070 Gaming X Trio almak üzereydim ama son Checkout kısmında kodda hata çıktı Chrome kendini kapattıBı tık pahalı gibi ya zaten tr de sıfırı 9.5 a falan satılıyor indirimlerde
Kullancaksan alınır ama çok kâr edemezsin
Knk kart geldimi?Bı tık pahalı gibi ya zaten tr de sıfırı 9.5 a falan satılıyor indirimlerde
Kullancaksan alınır ama çok kâr edemezsin
Hayır , teslim tarihi stokta yok bahanesiyle ertelenmişti . Dün parayı çekti ve kargoya hazırlanıyor . Yüksek ihtimalle 1 hafta içinde elimde olurKnk kart geldimi?
Bilgilendirme için sağol.Hayır , teslim tarihi stokta yok bahanesiyle ertelenmişti . Dün parayı çekti ve kargoya hazırlanıyor . Yüksek ihtimalle 1 hafta içinde elimde olur
Eyvallah teşekkür ederimBilgilendirme için sağol.
Hayırlı olsun
Google Otomatik ÇeviriÖncelikle hayırlı olsun. Nasıl türkçe olarak kullanıyorsun ? ben Türkçeye çevirmek istediğimde amazon.tr ye atıyor
Sağol. Bende sipariş verdim ama ödeme bekleniyor yazıyor ve 25 nisana kadar tamamlamamı istiyor. Ama kart bilgilerim kayıtlı olmasına rağmen seçemiyorum sürekli hata veriyor var mıdır bir fikrin ?Google Otomatik Çeviri
Sağolun Teşekkürler
Ödeme ekranında kredi kartı yerini seç kart bilgilerini gir , olması lazım .Sağol. Bende sipariş verdim ama ödeme bekleniyor yazıyor ve 25 nisana kadar tamamlamamı istiyor. Ama kart bilgilerim kayıtlı olmasına rağmen seçemiyorum sürekli hata veriyor var mıdır bir fikrin ?