benim bildiğim yok bende imzamdaki sistemle zar zor 250 görüyorumçözüm?
Monitörün 60 Hz ise fazlasına gerek olmadığını düşünüyorum. Benimki 144 Sabit mesela.CS:GO da normalde yüksek fps almam gerekirken sürekli bir fps düşmesi oluyor sistemim GTX 1650 İ5 9300H 16 GB RAM 1TB HDD 256GB SSD şuanda 80 lerde dolanıyor
Hayır farkediyor Mouse Giriş Gecikmesini düşürüyorMonitörün 60 Hz ise fazlasına gerek olmadığını düşünüyorum. Benimki 144 Sabit mesela.
bu cidden böyle mi?Hayır farkediyor Mouse Giriş Gecikmesini düşürüyor
Evet istersen bı V-Sync aç bide FPS limiti kapalı oyna baya fark ettiriyorÇoklu CPU kullanımı açık mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu cidden böyle mi?
60 Hz monitörde 1000 FPS bile alsan 60 FPS görüceksin? Mouse gecikmesi derken?Hayır farkediyor Mouse Giriş Gecikmesini düşürüyor
Bilmediğin çok belli istersen biraz araştır60 Hz monitörde 1000 FPS bile alsan 60 FPS görüceksin? Mouse gecikmesi derken?
V-Sync açarsan FPSin düşer ve limitide kapattığın için sürekli fps in çık yapar?Evet istersen bı V-Sync aç bide FPS limiti kapalı oyna baya fark ettiriyor
Ben 144sabit oynarken , 300+ FPS kadar akıcı hissetmiyorum
Sen çok biliyorsun galiba o yüzden sana sordum..Bilmediğin çok belli istersen biraz araştır
PP uyumu işte.Bilmediğin çok belli istersen biraz araştır
Bı yere kaçmadım , cevap vermeden önce araştırmanı bekliyorum .V-Sync açarsan FPSin düşer ve limitide kapattığın için sürekli fps in çık yapar?
Sen çok biliyorsun galiba o yüzden sana sordum..
PP uyumu işte.
@KeReM 1963 cevap bekliyordum nereye kaçtın..