Nasıl yapacağından emin değilsen ben yapayım istersen. Teamviever var mı ?İndirdim
Var tabiiki ama özelden nasıl atıcam ? konuşma sen aç ben bilmiyorumNasıl yapacağından emin değilsen ben yapayım istersen. Teamviever var mı ?
Çok teşekkür ederimNasıl yapacağından emin değilsen ben yapayım istersen. Teamviever var mı ?
Ne demek. Sorun çıkarsa yazarsın.Var tabiiki ama özelden nasıl atıcam ? konuşma sen aç ben bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çok teşekkür ederim
Tamamdır.Tekrardan merhaba, iso dosyası yazıldı ama kurulumu bugün yapamıcam yarın sorun olursa iletirim.
Sende orjinal ürün anahatarı mı var ?Bu arada şimdi aklıma geldi, singellanguage bu 8.1 ben pro ürün anahtarı yazsam çalışırmı?
O zaman o anahtarlar hiçbir işe yaramaz. Yükledikten sonra CMD ile etkinleştirebilirsin ücretsiz.orjinal değilde standart ile pro anahtarı var (parayla felan almadım bedavalardan)
Singlelanguage anahtarsız devam edebiliyormuyum ? cmd ile etkinleştirme zaten biliyorum ama zorunlu diye anahtarım var.O zaman o anahtarlar hiçbir işe yaramaz. Yükledikten sonra CMD ile etkinleştirebilirsin ücretsiz.
Anahtarsız devam ediliyor diye biliyorum. Yani o anahtar girme ekranını geçebiliyorsun. Eğer geçemezsen bu anahtarı "Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC" gir öyle devam et. Kurulduktan sonra CMD yaparsın.Singlelanguage anahtarsız devam edebiliyormuyum ? cmd ile etkinleştirme zaten biliyorum ama zorunlu diye anahtarım var.
Tamamdır çok teşekkürler tekrardan bundan sonra her sorunda sizi etiketlerim kurtulamazsınızAnahtarsız devam ediliyor diye biliyorum. Yani o anahtar girme ekranını geçebiliyorsun. Eğer geçemezsen bu anahtarı "Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC" gir öyle devam et. Kurulduktan sonra CMD yaparsın.