fury_
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,164
Merhaba dostlar,
Bugün sizlere Beats "urBeats 3" kulaklığını tanıtacağım.
Kutu tasarımı:
Apple beats'i satın aldığı için yine apple tarzı sade şık bir kutu ile geliyor.
Kutu içeriği;
1- Kulaklık
2-Yedek pabuçlar (Titreşme olmuş özür)
3- Kullanım kılavuzu, hızlı başlangıç, pabuçlar nasıl çıkarılır kağıdı
en önemlisi sticker
Ses kalitesi: Çok iyi tizler basslar midler çok iyi düzeyde en yüksek sese alınca bozmuyor. Basslar mükemmel.
Kablo kalitesi: Xiaomi tarzında yassı kablo karışmıyor. Kopma ihtimali daha az.
Pabuç yumuşak değil. Kulaktan çıkma ihtimali yüksek.
Garanti durumu: Ne kadar garanti olduğu yazmıyor fakat 2 sene Apple TR garantili.
Gürültü engelleme: Yok. fakat pabuçların yalıtımı güzel.
Hybrid pro HD almayı düşünmedik değil fakat sonra bunuda gördüm. Bunu almaya karar verdim.
Kaliteli bir kulaklık kulak başlarında mıknatıs var gereksiz bence fakat kablo düzlemek için güzel.
Bu kulaklığı Teknosa'dan 277Tl'ye aldım. 1 gün paketleme 1 günde kargo oldu bugün geldi.
Almak isteyenler için link: https://www.teknosa.com/beats-urbea...k-decade-collection-siyah-kirmizi-p-110263087
Sorularınız varsa sorabilirsiniz. Kısa olduysa ekleyebileceğim şeyleri söyleyebilirsiniz.
Bugün sizlere Beats "urBeats 3" kulaklığını tanıtacağım.
Kutu tasarımı:
Apple beats'i satın aldığı için yine apple tarzı sade şık bir kutu ile geliyor.
Kutu içeriği;
1- Kulaklık
2-Yedek pabuçlar (Titreşme olmuş özür)
3- Kullanım kılavuzu, hızlı başlangıç, pabuçlar nasıl çıkarılır kağıdı
en önemlisi sticker
Ses kalitesi: Çok iyi tizler basslar midler çok iyi düzeyde en yüksek sese alınca bozmuyor. Basslar mükemmel.
Kablo kalitesi: Xiaomi tarzında yassı kablo karışmıyor. Kopma ihtimali daha az.
Pabuç yumuşak değil. Kulaktan çıkma ihtimali yüksek.
Garanti durumu: Ne kadar garanti olduğu yazmıyor fakat 2 sene Apple TR garantili.
Gürültü engelleme: Yok. fakat pabuçların yalıtımı güzel.
Hybrid pro HD almayı düşünmedik değil fakat sonra bunuda gördüm. Bunu almaya karar verdim.
Kaliteli bir kulaklık kulak başlarında mıknatıs var gereksiz bence fakat kablo düzlemek için güzel.
Bu kulaklığı Teknosa'dan 277Tl'ye aldım. 1 gün paketleme 1 günde kargo oldu bugün geldi.
Almak isteyenler için link: https://www.teknosa.com/beats-urbea...k-decade-collection-siyah-kirmizi-p-110263087
Sorularınız varsa sorabilirsiniz. Kısa olduysa ekleyebileceğim şeyleri söyleyebilirsiniz.