Android 5000-6000 TL Telefon Önerisi

Telefonda hiç oyun oynamıyorum kamerayıda neredeyse hiç kullanmam, sadece konuşmak ve sosyal medya kullanmak için alacağım. Lütfen Apple logolu hiçbir şey önermeyin kullanmam. Benim aklımda bu var:

Samsung tavsiye etmem. 2 sene sonra güncellemeni kesiyorlar malum. Xiaomi Mi 10T veya Mi10T Pro alabilirsiniz. Apple öneririm normalde uzun vade için ama siz istemiyorsunuz.

Yanlış bilgi vermeyelim, kamera olarak Samsung Galaxy M51'den bile geride olan bir cihaz Xiaomi Mi 10T Pro. Samsung Galaxy S20 alabilirsiniz, Exynos 990 pil tüketimi konusunda iyi olmasa da bataryası günü çıkaracaktır.
Şarjı 5 saat yetse yeter, çok kullanmam zaten.

Telefonda hiç oyun oynamıyorum kamerayıda neredeyse hiç kullanmam, sadece konuşmak ve sosyal medya kullanmak için alacağım. Lütfen Apple logolu hiçbir şey önermeyin kullanmam. Benim aklımda bu var:

Alınır güzel bir telefon.

Sıkıntı mı yaşadınız hocam 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatını görünce benim de bi elim ayağım titriyor.
Ondan değil ya, sırf Apple logolu diye her ürünü 10K'dan başlıyor. Alıp enayi gibi hissetmek istemiyorum. :D

Mi 10T Pro ve S20 hangisi hoşuna giderse onu alın.Piyasada garip şekilde Mİ 10T Pronun 256 gb versiyonu daha ucuz :D

Ondan değil ya, sırf Apple logolu diye her ürünü 10K'dan başlıyor. Alıp enayi gibi hissetmek istemiyorum. :D
Şartlar malum, fiyatları görünce ağızımız açık bakıyoruz. Şahsen param olsa da Apple'a o parayı vermem lakin performansı ve uzun yıllar güncel kalması büyük bir artı.

Apple cihazlar işlemcisi, yazılımı, kamerası olsun fiyatının hakkını veren cihazlardır. Enayi gibi hissetmenize gerek yok. Bu fiyat bandında iPhone SE var ama batarya olarak memnun etmeyebilir.

note 10 al

Yanlış bilgi vermeyelim, kamera olarak Samsung Galaxy M51'den bile geride olan bir cihaz Xiaomi Mi 10T Pro. Samsung Galaxy S20 alabilirsiniz, Exynos 990 pil tüketimi konusunda iyi olmasa da bataryası günü çıkaracaktır.
Dxomark sitesine göre konuşuyorum.

Geri