Anadolu lisesi kazanabilirmiyim?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
OBP'si 90 olan güzel bir lise var,
Benim ortalamam 77 ve lise biraz uzak
Sorularım;
1.Kekolar olurmu?
2.Lise beni alırmı?

Konuyla alakasız mesaj.
Nerden bilim.

1) lisenin adını dahi belirtmemişsiniz keko sayısı ve yoğunluğu ilden ile ve liseden liseye değişkenlik göstermektedir.
aynı şekilde lise kalitesine göre keko kalitesi de değişiklik göstermektedir yer yer 50 kuruş isteyen kekolar ve tiktok çeken günümüz kekolarına rastlanabilmektedir.
2) %60 şansın var alma imkanı var çünkü ben de 80 ortalama ile 90 ortalamaların olduğu liseye girdim

Keko olup olmaması okula bağlı onu bilemeyiz ve lise seni almaz

sıkı çalışırsan kazanabilirsin okuldan eve gelince ilk ödevlerini yap ve ders çalış sınavlarına çalış böylece iyi not alırsın ve liseyi kazanabilirsin İnşallah kazanırsın güzel meselek sahibi olursun başarılar dilerim keko yu bilemem liseye sıkı çalışırsan alırlar

Kekolar genelde ortaokul da bırakırlar okulları, 360 lık liseye dahi girsen en fazla 2 3 keko bulabilirisiniz. Az zaman kaldı burada insanlara yazmayın gidin oturun matematik çözmeye çalışın konu anlatmı izleyin. Paragraf çözün kitap okuyun.

Sorularım;
1.Kekolar olurmu?
2.Lise beni alırmı?
Bizim okul 85 ile alıyordu arkadaşım 84 ortalama ile bizim okula gelemedi... Üzgünüm ama şansın çok düşük.

77 puan ile az daha çalışırsan giriş, Orta seviye bir anadolu lisesi kazanabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilmiyorsanız mesaj yazmayın, kimse sizi mesaj yazın diye zorlamıyor.
Mesaj kasıyor.

Kekolar genelde ortaokul da bırakırlar okulları, 360 lık liseye dahi girsen en fazla 2 3 keko bulabilirisiniz. Az zaman kaldı burada insanlara yazmayın gidin oturun matematik çözmeye çalışın konu anlatmı izleyin. Paragraf çözün kitap okuyun.
Kekolar cayır cayır kaynıyor. Liselerde daha çoklar.

Sorularım;
1.Kekolar olurmu?
2.Lise beni alırmı?
Her lisede keko var çünkü lise orası ve TR'de yaşıyoruz. En iyisinde bile, ki en iyilerinden birinde bulundum. 2.si için bir fikrim yok. Ha tabi daha üst liselerde öyle bıçak mıçak taşıyan dayı triplerine giren yoktur da..

Geri