Öğretmenlerin Maaşı Öğrencilerin Devamsızlıkları İle İlgili Meb in duyurusu

Kaynak alalım.
1 Milyon Kişinin Takip Ettiği BPT Sayfasından Aldım Haberi
1619267122589.png

Vicdan azabı çektirecekler. . .
Aynısı aile hekimlerinde de var
Eğer senin sorumluluğundaki bir ailenin çocukları aşılanmazsa sana ceza kesiyorlar maaşın kesiliyor :S

Meb Den Açıklama Öğrencilerin Derslere Katılmadıkları Takdirde Öğretmenlerin Ders Ücretlerinin Kesilceği Açıklandı. Sizin Yorumunuz Nedir Sizce İyi Bir Karar Mı
Bir yandan iyi bir yandan kötü çocuklara insan muamelesi yapmayan öğretemenler için çok iyi ama diğer yandan iyi öğretmenler için kötü bir karar .

Hız sınırı tabelası ile radarı yan yana koyan hükümetten ne beklersin ki?
Bu yeni bir şey değil koparabildikleri kadar koparıyorlar.

Çok mantıklı hocaların çoğu öğrencilere derste laf atıyordu benim gibi derste cevap verene ne veriyorsun diyip sözlüme 70 giren hocalar.
Yani onlar bizden çıkmamamıxı istiyor hakaret ediyor arkasındayım bu bilginin

Meb Den Açıklama Öğrencilerin Derslere Katılmadıkları Takdirde Öğretmenlerin Ders Ücretlerinin Kesilceği Açıklandı. Sizin Yorumunuz Nedir Sizce İyi Bir Karar Mı
Ne alaka la bu ne saçma şey öğrenci olarak böyle 0 zeka gerektiren bir açıklamayı kim yaptı merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne alaka la bu ne saçma şey öğrenci olarak böyle 0 zeka gerektiren bir açıklamayı kim yaptı merak ediyorum
Benim hocalarimin hepsi delikanlı hoca (almancaci hariç onun bütün maaşı kesin ) böyle bir şey olursa artık derslere girmeye başlarim valla

Camiye gitmeyen her müslüman için, imam ve müezzinden maaş kesintisi,
Hastaneye gitmeyen her hasta için doktorlardan maaş kesintisi gibi durumlara yol açar,
Öğretmenlerin ülkeye bağlılığını azaltacağı gibi öğretmenlik mesleğinin itibarını düşürecektir.
Öğretmenlerin odak noktasını siyasete çekecektir.

Ama ben bu haberin asılsız olduğunu düşünüyorum.

aa.PNG
aaaa.PNG

Eğer bu haber doğruysa mevcut iktidar bir sonraki seçimleri gözden çıkarmaya başlamış demektir.

Benim hocalarimin hepsi delikanlı hoca (almancaci hariç onun bütün maaşı kesin ) böyle bir şey olursa artık derslere girmeye başlarim valla
Ben de sırf hocalar için girmeye başlayacam galiba.
( Fransızca hariç o kadar dersini arkada açık bıraktık sınav notumdan 0,5 az puan girmiş sözlüme genel ortalamamı çok düşürdü.)

çoooookkkk saçma. Öğrencilerin yediği ...... öğretmenler çekmek zorunda değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri