Hocam kulaklığa o kadar bütçe ayırmaya gerek var mı ki ? Monitör daha önemli bence.1500tl Monitör
500tl kulaklık
2.000tl Monitör+kulaklık önerisi istiyorum
2 tane kon açmak istemedim şimdiden teşekkür ederim. Valorant, LoL, CS go oynuyorum
2.000tl Monitör+kulaklık önerisi istiyorum
2 tane kon açmak istemedim şimdiden teşekkür ederim. Valorant, LoL, CS go oynuyorum
Hocam 2k bütçem var ?![]()
LG 22MK400H 1ms 21.5 inç Full HD Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
22MK400H-B 21,5www.trendyol.com
En ucuz bu sitede satılan bir mönitör buldum (75 Hz) özellikler bölümünde yazıyor.
Bu kulaklıkta iyi, ben kullanyıroum bir kaç aydır hiç sorun yaşamadım.
Aramıyorum istesem belirtirdim.2 el arıyorsanız şayet elimde 4 aylık gamepower Ranger 7.1 kulaklık var 450 TL satıyorum
Kulaklığım iyi olmasını istiyorum,sizin dediğinizde mantıklı kulaklık Max 300 olsunŞu şekil bir şey önerebilirim:
![]()
Asus TUF Gaming VG279Q1R 27" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG279Q1R 27" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG279Q1R 27" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.442,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kulaklığa o kadar bütçe ayırmaya gerek var mı ki ? Monitör daha önemli bence.
Ben tüm 2k parayı harcıyacağınızı düşünmediğim için önerdim. Bilseydim önermezdim.Hocam 2k bütçem var ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aramıyorum istesem belirtirdim.
O kulaklık iyi hocam, ben kullanıyorum çok memnunum.Kulaklığım iyi olmasını istiyorum,sizin dediğinizde mantıklı kulaklık Max 300 olsun![]()