Rehber Telefondan Bedava Bitcoin Kazma

Bidahakine 10 dolar biriktirmek zor ilk başta bonus veriyodu uzun çubuk vardı farkına vardıysan 98 saat boyunca belirli aralıklarla verdi o yok zor birikir sildim ben uygulamayı ama farklı hesapta deneyebilirsin
Doğru diyosun farklı hesap daha mantıklı. İlk yapışta bir hafta bile sürmedi 10 dolar yapmak.

Bilgisizliğimden kaynaklı bir hata yaptım o zaman. Bidahakine öğrenip basıyım coine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisizliğimden yaptım evet. Kaldıraçsız yapamadım. x30 kaldıraçlı basmıştım galiba. Beleş para olduğu için umursamadım açıkçası. Bu kaldıraçlar ne oluyor? x30 bastım diye ya çok kaybedicem ya da çok mu kazanıcaktım?
Hocam şimdi şöyle siz parayı basıyorsunuz 30 kat olursa size 30 katını veriyor birde stop loss var oda örneğin 10 dolar 9 a düştü otomatik olarak daha kaybetmeyin diye parayı çekiyor.

Stop loss u siz belirliyorsunuz

Hocam şimdi şöyle siz parayı basıyorsunuz 30 kat olursa size 30 katını veriyor birde stop loss var oda örneğin 10 dolar 9 a düştü otomatik olarak daha kaybetmeyin diye parayı çekiyor.

Stop loss u siz belirliyorsunuz
Hmm anladım. Bidahakine kaldıraç işine girmem ya.

Arkadaşlar orda 10 dolar olduğu zaman çek dediğinizde uygulama içindeki cüzdana 10 dolar atıyor ordan çekmenin minimum limiti de 50 dolar yani ya madenciliğe devam edip uzun zaman sonra çekersiniz yada vadeli işlemlerde katlamayı denersiniz ben 10 doları denedim katlayamadım elde var 0
aynen 50 dolar olmasınada baya bir süre var

Aynı hesaptan aynı anda birkaç cihazdan kazım yapılabiliyor mu? Deneyen var mı?

Bir ödeme alan falan yok mu? Bir sürü insan başladı bu konudan görüp.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,828
Üyeler
184,985
Son üye
MeHTML
Geri