delikli mouse

fosf3ren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
537
arkadaşlar bizim burası çok sıcak oluyor ve elim çok terliyor mouse kullanırken ve buda beni rahatsız ediyor sizce bu tarz delkli mouselar sorunmu çözermi

1589749313524.webp
1589749410988.webp

mümkünmü böyle nir şey hocam bir ben elim daha az kapalı kalırsa azda olsa çözüleciğini düşünüyorum
Bana göre mümkündür. Basit elektronik sonuçta.
Mouse yapısından dolayı belki kasa üzerinde değişiklik yapılabilir.
Hocam böyle bir tavsiyeyi ilk defa duydum acaba nasıl takılır videosu falan mevcut mudur? meraktan soruyorum sadece
Videosu var mıdır bilmiyorum, böyle şeyleri Asya tarafındakiler deniyor genelde.
Belki onların dilinde arama yaparak video falan bulunabilir.
"Dünya üzerinde bir tek benim aklıma gelmiş olamaz" diyerek araştırdım şimdi.
Koskoca ThermalTake benzer bir ürün yapmış. Şöyle bir videosunu buldum.
Bu da bir fikirdir, elektronikten anlayanlar deneyebilir.

Bana göre mümkündür. Basit elektronik sonuçta.
Mouse yapısından dolayı belki kasa üzerinde değişiklik yapılabilir.

Videosu var mıdır bilmiyorum, böyle şeyleri Asya tarafındakiler deniyor genelde.
Belki onların dilinde arama yaparak video falan bulunabilir.
"Dünya üzerinde bir tek benim aklıma gelmiş olamaz" diyerek araştırdım şimdi.
Koskoca ThermalTake benzer bir ürün yapmış. Şöyle bir videosunu buldum.
Bu da bir fikirdir, elektronikten anlayanlar deneyebilir.
bana zahmetli geldi düz delikli bence elim kapalı bir yüzeyfde olmıyacağı için bir nebeze azaltır

Bu konuyu Cooler Master'a ve diğer tüm delikli mouse üreten firmalara atın. Adamlar fikir edinmiş olur ve içinde fan olan bir delikli mouse görmüş oluruz :D.

bana zahmetli geldi düz delikli bence elim kapalı bir yüzeyfde olmıyacağı için bir nebeze azaltır
Azaltsa bile tasarımı çok kötü gözüküyor bence. Kaldı ki o kadar etmez bence. Tek artısı hafiflik fakat o da çok önemli mi sana kalmış.

En uygunu, gidersin 20-30 TL'ye masaüstü fan alırsın.
Eline denk gelecek şekilde konumlandırırsın.
Elini de serinletir, seni de.
Screenshot_207.webp

Bu konuyu Cooler Master'a ve diğer tüm delikli mouse üreten firmalara atın. Adamlar fikir edinmiş olur ve içinde fan olan bir delikli mouse görmüş oluruz :D.
Zaten fikirleri biz buluyoruz, onlar üretiyor. 🚬

En uygunu, gidersin 20-30 TL'ye masaüstü fan alırsın.
Eline denk gelecek şekilde konumlandırırsın.
Elini de serinletir, seni de.
Alıntıyı görüntüle

Zaten fikirleri biz buluyoruz, onlar üretiyor. 🚬
attığım glorios markası kullanıcılarına bir mouse yartın diyipsorular sormuşlar fotodakim osue çıkmış yukarıdaki zaten

Geri