Tüm oyunlarda sabit 60 FPS alabiliyorum

Saintes Maries

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,163
1-2 Aydır oyun ayarları en düşükte olmasına rağmen tüm oyunlarda en fazla 60 FPS alabiliyorum. Çözüm hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.

Ekran kartının modeli nedir?
Monitörün kaç hz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

VSYNC veya açılımıyla Vertical Synchronization, bilgisayar oyunlarında görüntü oranını monitörün yenilenme hızıyla eşleştirmenize yardımcı olan bir seçenektir. VSYNC’nin açık olması halinde monitörün kapasitesine oranla görüntü sunulur ve bu sayede ekranda meydana gelen kırılmaların (tearing) önüne geçilir.

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    23.4 KB · Hit: 62
Ekran kartının modeli nedir?
Monitörün kaç hz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

VSYNC veya açılımıyla Vertical Synchronization, bilgisayar oyunlarında görüntü oranını monitörün yenilenme hızıyla eşleştirmenize yardımcı olan bir seçenektir. VSYNC’nin açık olması halinde monitörün kapasitesine oranla görüntü sunulur ve bu sayede ekranda meydana gelen kırılmaların (tearing) önüne geçilir.
Zaten konu sahibine sormak için soru işareti bıraktım ama onun cevabını eklemediğim için yanlış anlaşıldı
Monitörüm 60hz APU İşlemci kullanıyorum .
Monitör 60hz se 100 fps alsanda 60fps görürsün

1-2 Aydır oyun ayarları en düşükte olmasına rağmen tüm oyunlarda en fazla 60 FPS alabiliyorum. Çözüm hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.
muhtemelen freesync açık. monitör 60hz ise 60fpse sabitliyor.

Geri