Peki bu kolllar kac para belki maks 150 tl olabilir uygun mudurForza için alacaksan gaz ve direksiyon hissiyati vermeyen ucuz kollardan almayin. Zevk almazsınız. Ucuz gamepadler klavye tuşu gibidir. Ortalama düzgün bir gamepad ise örneğin, gaza biraz basınca biraz gaz işler yarı basınca sabit hızda gider. Direksiyonda aynı şekilde. Kalitesizde klavye tuşu gibi basınca direk döner. Ortalama bir gamepad ise biraz çevirince joystick i biraz döner. Şahsen ucuz gamepadleri futbol oyunları ve dövüş oyunları için almanızı tavsiye ederim. Yarış ve simülasyon oyunları için ortalama bir gamepad alınız.
Eyw knk şöyle bisey buldum trendyolu 2.elinde alimmi senceBu 150 TL ye kadar düşmüş. indirimlerini takip edebilirsin. 2. El dusunursen de f310 Lara bakabilirsin.
![]()
Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 645,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
F710 sağlamsa fiyatı iyi.Eyw knk şöyle bisey buldum trendyolu 2.elinde alimmi sence
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@pickpocket knk bide böyle bisey buldum f310 dedin yaAlıntıyı görüntüle
F710 tabii ki.O kadar yazmis trendyolda 2.el kisminda bisey soramiyon direk normal 0 ürün alisveris yapar gibi aliyon f710 my alim f310 my attim orda var