Burak.twitchNietral
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 147
Fiyat esneyebilir. Annem kullanıcak. Kamera depolama vesaire önemli. Sizce ne alınabilir?
Xiaomi Mi Note 10 Lite alınabilir bence.Fiyat esneyebilir. Annem kullanıcak. Kamera depolama vesaire önemli. Sizce ne alınabilir?
Xiaomi Note 9 Pro da alınabilirXiaomi Mi Note 10 Lite alınabilir bence.
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...geuSnl3LV4PZ01cXwVYDG9-AKDtAB-ZxoCWTQQAvD_BwE
hayır gelmeyecek google işletim sistemlerini kaldırdı ama bazı uygulamalar hala appgallery'de bulunmamaktaArkadaşlar hepinizin yazdıklarınıza bakıyorum konuyu açtı gitti olmasın diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar Huawei telefonlarına Google servisi gelicek mi yoksa kendi işletim sistemi daha mı iyi olur? Poco x3 ve P40 lite arasında hangisi daha mantıklıdır
Kendi işletim sistemi nasıl olur sizce? Huawei ile uğraşmaya değer mi?hayır gelmeyecek google işletim sistemlerini kaldırdı ama bazı uygulamalar hala appgallery'de bulunmamakta
Poco x3 bakmayınArkadaşlar hepinizin yazdıklarınıza bakıyorum konuyu açtı gitti olmasın diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar Huawei telefonlarına Google servisi gelicek mi yoksa kendi işletim sistemi daha mı iyi olur? Poco x3 ve P40 lite arasında hangisi daha mantıklıdır