Geç Render ve Wattman Sorunu

HDD'yi yeni değiştirdim daha önce 10 senelik HDD kullanıyordum.

HDD'yi yeni değiştirdim daha önce 10 senelik HDD kullanıyordum.
hdd zaten çok yüksek değerleri yok neden ssd almadın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 yıldır kullanıyorum rx 590 bi tane bile hata gelmedi :D.WHQL kullanıyorum sadece.
bende de WHQL var ama nedense aldım ekran kartınız kaç mhz de çalışıyor oyunlarda

hdd zaten çok yüksek değerleri yok neden ssd almadın

bende de WHQL var ama nedense aldım ekran kartınız kaç mhz de çalışıyor oyunlarda
Oyuna giremem şimdi msi afterburner ayarımı atayım.
Fps 60 sabit herhangi bi drop yada kasma olmuyor.Max 72 gördüm.

Ekler

• MSI Afterburner  9.01.2021 20_40_45.png
    MSI Afterburner 9.01.2021 20_40_45.png
    238.7 KB · Hit: 66
RX Gazabı ne alaka ? HDD veya SSD'dende olabilcek bi sorunbu takmışlar bi amd amd herşeye amd :D.
Bende bir RX kullanıcısıyım bak başlığa Wattman hatası :) Yani siz gtx serisinde kaç kez bu hatayı gördünüz duydunuz? Bide amd ye bakın? Rx590 kullanıyorum 1-2 kez bende aldım rahatsızlık verici. HDD den kaynaklı olabilir ama arkadaş ekran kartından sonra bu sıkıntıları yaşamış. Virüste olabilir

Bende bir RX kullanıcısıyım bak başlığa Wattman hatası :) Yani siz gtx serisinde kaç kez bu hatayı gördünüz duydunuz? Bide amd ye bakın? Rx590 kullanıyorum 1-2 kez bende aldım rahatsızlık verici. HDD den kaynaklı olabilir ama arkadaş ekran kartından sonra bu sıkıntıları yaşamış. Virüste olabilir
wattman hatası ekran kartı ömrünü kısaltıyor mu

Bende bir RX kullanıcısıyım bak Wattman hatası :) Yani siz gtx serisinde kaç kez bu hatayı gördünüz duydunuz? Bide amd ye bakın? Rx590 kullanıyorum 1-2 kez bende aldım rahatsızlık verici. HDD den kaynaklı olabilir ama arkadaş ekran kartından sonra bu sıkıntıları yaşamış. Virüste olabilir
Fiyat performans olarak Nvidadan daha iyi bir kart AMD serisi.Ben kullanıyorum memnunum.

wattman hatası ekran kartı ömrünü kısaltıyor mu
Hayır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,670
Üyeler
174,602
Son üye
davut484991