BigSixCorn
80+
- Reaksiyon skoru
- 153
Türknet internet sağlayıcım ne hız alırımda 35 mbps download 3mbps upload yazıyor fakat hız testi yaptığımda fotoğraftaki gibi daha düşük hız çıkıyor sizce sebebi nedir?
Evet ADSL Veriyolar galiba bi sorun mu oluyor.Ben wifi kaynaklıdır diye düşünüyordum.İnterneti size adsl veriyor olabilirler işin çok zor dostum. Abdullah abi anlatmıştı.
ADSL veriyorlarsa maximum 16mb alırsın vdsl'in tam sınırını bilmiyorum ama baya fazlaEvet ADSL Veriyolar galiba bi sorun mu oluyor.Ben wifi kaynaklıdır diye düşünüyordum.
Kanka herkes evde olduğu için ve herkes internet kullandığı için hızları biraz kısıtlar (download hızını) diye biliyorum. Aynı sebepten dolayı YouTube de kaliteyi düştükten başlatıyordu çünkü.Türknet internet sağlayıcım ne hız alırımda 35 mbps download 3mbps upload yazıyor fakat hız testi yaptığımda fotoğraftaki gibi daha düşük hız çıkıyor sizce sebebi nedir?
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Hocam çok iyi tespit ettiniz ben en fazla 16 mb alıyorum hocam gerçekten çok sağolun ne zamandır arıyodum sebebini.Hocam peki vdsl yapabilirmiyim onu?Tşk.ADSL veriyorlarsa maximum 16mb alırsın vdsl'in tam sınırını bilmiyorum ama baya fazla
Maşallah kardeşim nur topu gibi internetin varmışaltyapı desteklemiyor olabilir bende kablo net var ben böyle alıyom
üstelik bir ton şey açık
Hocam altyapı sorgula yandaki resimde aynı tarife yan komşum adına baktım.altyapı desteklemiyor olabilir bende kablo net var ben böyle alıyom
üstelik bir ton şey açık
Yapabilirsin ama müşteri hizmetleri çok sıkıntılı abdullah abinin videosunu izle orada değiniyor onda da aynı sorun olmuşHocam çok iyi tespit ettiniz ben en fazla 16 mb alıyorum hocam gerçekten çok sağolun ne zamandır arıyodum sebebini.Hocam peki vdsl yapabilirmiyim onu?Tşk.
Yok bu 1,5 2 senedir aynı hızlarda.Kanka herkes evde olduğu için ve herkes internet kullandığı için hızları biraz kısıtlar (download hızını) diye biliyorum. Aynı sebepten dolayı YouTube de kaliteyi düştükten başlatıyordu çünkü.
Maşallah kardeşim nur topu gibi internetin varmış![]()
Sen boşa fazla para ödüyormuşsun keşke daha önce araştırsaymışsın. Ama altyapı sorgulayıp ssini atabilir misin belki altyapıdandır ama sanmıyorum büyük ihtimalle sizin internet adsl'de kaldıYok bu 1,5 2 senedir aynı hızlarda.