Türknet İnternet

Reaksiyon skoru
153
Türknet internet sağlayıcım ne hız alırımda 35 mbps download 3mbps upload yazıyor fakat hız testi yaptığımda fotoğraftaki gibi daha düşük hız çıkıyor sizce sebebi nedir?
Hız.webp
Ekran Alıntısı.webp

İnterneti size adsl veriyor olabilirler işin çok zor dostum. Abdullah abi anlatmıştı.

altyapı desteklemiyor olabilir bende kablo net var ben böyle alıyom

üstelik bir ton şey açık

Ekler

• kablonet.webp
    kablonet.webp
    94.9 KB · Hit: 73
Türknet internet sağlayıcım ne hız alırımda 35 mbps download 3mbps upload yazıyor fakat hız testi yaptığımda fotoğraftaki gibi daha düşük hız çıkıyor sizce sebebi nedir?
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Kanka herkes evde olduğu için ve herkes internet kullandığı için hızları biraz kısıtlar (download hızını) diye biliyorum. Aynı sebepten dolayı YouTube de kaliteyi düştükten başlatıyordu çünkü.

Hocam çok iyi tespit ettiniz ben en fazla 16 mb alıyorum hocam gerçekten çok sağolun ne zamandır arıyodum sebebini.Hocam peki vdsl yapabilirmiyim onu?Tşk.
Yapabilirsin ama müşteri hizmetleri çok sıkıntılı abdullah abinin videosunu izle orada değiniyor onda da aynı sorun olmuş

Kanka herkes evde olduğu için ve herkes internet kullandığı için hızları biraz kısıtlar (download hızını) diye biliyorum. Aynı sebepten dolayı YouTube de kaliteyi düştükten başlatıyordu çünkü.
Yok bu 1,5 2 senedir aynı hızlarda.

Geri