Anakart ve ekran kartına düşük diyebiliriz. Lakin ekipmanlarla falan uygun olmuş gibi. Bilgili arkadaşlar yardım ederler birazdan.3300 yazmışlar değer mi ikinci el
İşlemci kasa anakart garantili
İşlemci zaten 2k hocamAnakart ve ekran kartına düşük diyebiliriz. Lakin ekipmanlarla falan uygun olmuş gibi. Bilgili arkadaşlar yardım ederler birazdan.
Ekran kartı ve RAM markalarını belirtmemış hocamSakın böyle almayın. Pişman olursunuz. Bu ne böyle yahu? Marla belitmemiş çoğu şeyde.
950 ile 1200 arası değişiyordu işlemcinin fiyatı stoğu kalmadığı için 2000 yazmış olabilirler.İşlemci zaten 2000lira hocam
Klavye ve mouseda aynı şekilde. Bence bir yazın herşeyi markalar ile belirtmesini isteyin.İşlemci zaten 2k hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartı ve RAM markalarını belirtmemış hocam
Ekipmanlar falan dahil hocam emin misiniz daha iyisi bulunur mu950 ile 1200 arası değişiyordu işlemcinin fiyatı stoğu kalmadığı için 2000 yazmış olabilirler.
Genel olarak sistem ekran kartı hariç iyi ama bu paraya değmez.
Şuanda 2K. Zamanında daha uyguna almıştır. Hatta belki yarı fiyatına bile almış olabilirİşlemci zaten 2k hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartı ve RAM markalarını belirtmemış hocam
Abartİşlemci zaten 2000lira hocam
Şuanda 2K. Zamanında daha uyguna almıştır. Hatta belki yarı fiyatına bile almış olabilirEkran kartı pekte iyi değil. O nedenle düşük tutulmuş zaten. Sistemde ki tek kaliteli şey İşlemci galiba
![]()
![]()
Ben pek bir şey demiyorum ama arkadaşlar alınmaz diyor. Bence dinle onlarıAlınmaz mı diyorsunuz hocam