Türk Telekom taahhütten caymak

RGB Delisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,371
Merhabalar.Ben Türk Telekom müşterisiyim. 24 ay taahhütlü 16mbps int ye aylık 85 lira ödüyorum. İlk 12 ayım doldu birdahaki ay 13. Aya girmiş olacağım. Ancak internetimi iptal ettirip Türknet e geçmek istiyorum. Bildiğim kadarıyla 12 ayı geçen İnternetler taahhüt süresine bakılmadan ücretsiz bir şekilde iptal edilebiliyor. Bu doğrumu ?

Türknet'e geçme.

Doğru diye biliyorum ben de iptal ettireceğim 8Mps 75 TL ödüyorum.
Şuna bakmanı öneririm

Merhabalar.Ben Türk Telekom müşterisiyim. 24 ay taahhütlü 16mbps int ye aylık 85 lira ödüyorum. İlk 12 ayım doldu birdahaki ay 13. Aya girmiş olacağım. Ancak internetimi iptal ettirip Türknet e geçmek istiyorum. Bildiğim kadarıyla 12 ayı geçen İnternetler taahhüt süresine bakılmadan ücretsiz bir şekilde iptal edilebiliyor. Bu doğrumu ?
Cayma bedeli ödemezsin ama indirim bedeli ödemen gerekiyor diye biliyorum mesela senin internetin 16mbps taahhütsüz 150 TL diyelim 2 yıl taahhüt sayesinde 85 TL ye kullanıyorsun arada 65 TL fark var 13x65=845 TL ödemek zorundasın diye biliyorum.

İndirim bedeli ödersin.

Örneğin paketin sözde 200 TL iken sana sözde özel 60 tl ise, 200-60 = 140 x interneti kullanıdığın ay sayısı.

Birincisi her türlü bir bedel ödeyeceksin, ikinci olarakta Türknet'e geçme, ve üçüncü olarak senin altyapını port durumunu da bir öğrenelim. Alttaki siteden sorgulayıp ss atar mısın?

Birincisi her türlü bir bedel ödeyeceksin, ikinci olarakta Türknet'e geçme, ve üçüncü olarak senin altyapını port durumunu da bir öğrenelim. Alttaki siteden sorgulayıp ss atar mısın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Özür dilerim hocam uyumuştum yeni gördüm.

Ekler

• ADDCFCEC-6F12-4251-989A-06909A90ED47.png
    ADDCFCEC-6F12-4251-989A-06909A90ED47.png
    333.5 KB · Hit: 84

Özür dilerim hocam uyumuştum yeni gördüm.
TT'yi ara ayrılmam durumunda ödeyeceğin miktarı öğren, sonrasında yardımcı olayım.

TT'yi ara ayrılmam durumunda ödeyeceğin miktarı öğren, sonrasında yardımcı olayım.
2 defa aradım ve 1 isinde yüzüme kapattılar diğerinde kimse yok dediler saat 12 de.

Hocam Türknet sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,508
Üyeler
192,736
Son üye
mscofieldd
Geri