Türk Telekom taahhütten caymak

Cayma bedelinin bir kısmını , gectigin firma ödüyor diye biliyorum

Arayıp müşteri hizmetlerine sorarsan daha iyi bilgi alırsın
Hocam zaten sıkıntı orda arıyorum cayma dediğim anda bi sıkıntı çıkıyor kapanıyor(yüzüme kapatıyorlar) üstelik 2 hafta önce paketiniz 85 TL den 91 TL oldu dediler e devletten şikayet vs. Yazdım 85 TL’ye düştü yine. Böyle rezillik olmaz.

Hocam zaten sıkıntı orda arıyorum cayma dediğim anda bi sıkıntı çıkıyor kapanıyor(yüzüme kapatıyorlar) üstelik 2 hafta önce paketiniz 85 TL den 91 TL oldu dediler e devletten şikayet vs. Yazdım 85 TL’ye düştü yine. Böyle rezillik olmaz.
Nasıl yüzüne kapatiyolar. İlk defa duyuyorum

TT'yi ara ayrılmam durumunda ödeyeceğin miktarı öğren, sonrasında yardımcı olayım.
Bende TT kullanıcısıyım 75tl ödüyorum 8 ay için 852tl mi ne demişlerdi .

Ben en fazla 300 TL verebilirim. Cayma bedelini ödemek zorunda değilim. Kanunlarda 1 yılı geçen her taahhüt iptal edilebilirmiş ücret istendiğinde ise e-devlet şikayet makbuzu yazıldığında cayma bedelinde kurtuluyoruz.

tek sıkıntım indirim bedeli.

Ben en fazla 300 TL verebilirim. Cayma bedelini ödemek zorunda değilim. Kanunlarda 1 yılı geçen her taahhüt iptal edilebilirmiş ücret istendiğinde ise e-devlet şikayet makbuzu yazıldığında cayma bedelinde kurtuluyoruz.

tek sıkıntım indirim bedeli.
Türk net 120 TL karşılıyo

Ben dün Türk Telekom'dan Türk net'e geçtim taahütümün bitmesine 2 ay kalmıştı 230 tl ödeyeceğim. Türk net müşteri temsilcisi fiyatları vs. şuanlık iyi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,709
Üyeler
192,472
Son üye
derbederr
Geri