- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,063
Cayma bedelinin bir kısmını , gectigin firma ödüyor diye biliyorum
Evet ama indirim bedelini istiyorlar mı?Cayma bedelinin bir kısmını , gectigin firma ödüyor diye biliyorum
Arayıp müşteri hizmetlerine sorarsan daha iyi bilgi alırsınEvet ama indirim bedelini istiyorlar mı?
Benim pakette aylık 208 lira indirimli gözüküyor taahhütlü diye.
Hocam zaten sıkıntı orda arıyorum cayma dediğim anda bi sıkıntı çıkıyor kapanıyor(yüzüme kapatıyorlar) üstelik 2 hafta önce paketiniz 85 TL den 91 TL oldu dediler e devletten şikayet vs. Yazdım 85 TL’ye düştü yine. Böyle rezillik olmaz.Arayıp müşteri hizmetlerine sorarsan daha iyi bilgi alırsın
Nasıl yüzüne kapatiyolar. İlk defa duyuyorumHocam zaten sıkıntı orda arıyorum cayma dediğim anda bi sıkıntı çıkıyor kapanıyor(yüzüme kapatıyorlar) üstelik 2 hafta önce paketiniz 85 TL den 91 TL oldu dediler e devletten şikayet vs. Yazdım 85 TL’ye düştü yine. Böyle rezillik olmaz.
Türk Nete geçç eğer fiber alt yapı varsaNeden?
Var 100 mbps dowland/8mbps uploadTürk Nete geçç eğer fiber alt yapı varsa
Ben çok duydum hocam inanmamıştım yaşadım ve anladım şikayetvar da hep diyorlardı.Nasıl yüzüne kapatiyolar. İlk defa duyuyorum
Geç benceVar 100 mbps dowland/8mbps upload
Bende TT kullanıcısıyım 75tl ödüyorum 8 ay için 852tl mi ne demişlerdi .TT'yi ara ayrılmam durumunda ödeyeceğin miktarı öğren, sonrasında yardımcı olayım.
Ben en fazla 300 TL verebilirim. Cayma bedelini ödemek zorunda değilim. Kanunlarda 1 yılı geçen her taahhüt iptal edilebilirmiş ücret istendiğinde ise e-devlet şikayet makbuzu yazıldığında cayma bedelinde kurtuluyoruz.Geç bence
Türk net 120 TL karşılıyoBen en fazla 300 TL verebilirim. Cayma bedelini ödemek zorunda değilim. Kanunlarda 1 yılı geçen her taahhüt iptal edilebilirmiş ücret istendiğinde ise e-devlet şikayet makbuzu yazıldığında cayma bedelinde kurtuluyoruz.
tek sıkıntım indirim bedeli.
Hocam o cayma bedelini karışlıyor indirim bedelini değil.Türk net 120 TL karşılıyo