Blue Switch Klavye Alınır mı ?

Ben odam da tek başımayım yani rahatsız olacak birisi yok, ben de kulaklık taktığım için pek rahatsız olacağımı sanmıyorum ama çoğu kişi yine de kafa ütülüyor diyor. O kadar rahatsız edici bir sesi var mı ? Alsam pişman olur muyum sesten dolayı ?
Çok ses çıkarıyor ve yay sesi de var. Yakında red e geçecem ve önermem blue.

Knk ben de diyorum ki almadan sorayım sonra iade falan uğraştırmasın.
bana sorarsan ben memnunum. hiç pişmanlık yaşamadım. hatta 1 tane mavi switch klavyem varken bir tane daha aldım sırf rgb olsun diye.

hangi klavyeyi almayı düşünüyorsun bi klavye belirledinmi
Bunu alacağım nedeni bilek desteği olması. Bileklerim masanın sert yerine sürekli çarptığı için çok acıyor.

Ben odam da tek başımayım yani rahatsız olacak birisi yok, ben de kulaklık taktığım için pek rahatsız olacağımı sanmıyorum ama çoğu kişi yine de kafa ütülüyor diyor. O kadar rahatsız edici bir sesi var mı ? Alsam pişman olur muyum sesten dolayı ?
Hocam ben Monster Pusat K3 Pro nun Blue switch modelini 3-4 aydır kullanıyorum ve sesi çok hoş geliyor şu zamana kadar şahsen hiç rahatsız olmadım. Ayrıca csgo, valorant, r6s gibi fps oyunları da oynuyorum bir sıkıntısını, eksisini görmedim. Klavye sesinden ailem şu ana kadar rahatsız olmadı.

Knk ben de diyorum ki almadan sorayım sonra iade falan uğraştırmasın.
sana cevap yazdıktan sonra rengine kapılıp bunu aldım
evde 3 tane mekanik klavye oldu. diğer ikisi mavi switch olduğu için bunu kırmızı aldım. konu tekrar anasayfaya çıkınca yazmak geldi içimden :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,470
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri