Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,647
nerde gördün olm ben niye bulamıyorumOlum ne şanslısın. 4.sezon ve filmi duyuruldu.
nerde gördün olm ben niye bulamıyorumOlum ne şanslısın. 4.sezon ve filmi duyuruldu.
nerde gördün olm ben niye bulamıyorum![]()
Funimation bununla ilgili yazdığı blogu kaldırmış bilgin olsunAlıntıyı görüntülefunimation duyurdu.
Twitterda paylaştı funimation ve birsürü anime sayfası ve hala duruyor.Funimation bununla ilgili yazdığı blogu kaldırmış bilgin olsun
vayb her konudan benim için muhteşem overlord çok beğendiğim serilerden biriydi görseli ve hikayesel olarak 4.sezonunu ve filmini dört gözle bekliyorumTwitterda paylaştı funimation ve birsürü anime sayfası ve hala duruyor.
Dostum attığın resim funimation ülkende kullanılmıyor yazıyor. Blogu kaldırmakla ne alakası var.Funimation bununla ilgili yazdığı blogu kaldırmış bilgin olsun
animemi o ney ya yeniyormu?Ben başlıyorum,
Opening:
Her ne kadar Tokyo Ghoul'u gram sevmesem de Unravel diye bir gerçek var. Müthiş bir parça. J-Rock'a olan saygımı kazandırdı.
Ending:
NANA benim için en özel anime. En iyi değil en özel. Bitirdikten sonra etkisinden çıkamadım. Animenin temasının rock müzik olması da beni içine çeken en büyük etmen.
ondan işteTürkçe anlamı; 1,2,3 teşekkür ederim. Anime kızı taklidi yapan kızın söyledikleri değil mi bu![]()