KabineTekKararİptal hastag ı ile paylaşım yapar mısınız ?

Sınava çalışmak 100 saat
Tweet atmak 1 dakika
pp yorum uyumu xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sınavların iptal olacağı belli zaten.Milli Eğitim Bakanı'nın paylaşımında '
Lütfen paylaşımlarınız sınav iptalleri dışında olsun. Onu ayrıca görüşeceğiz ;)' demesi zaten iptal anlamına geliyor.
ziyaya belli olmaz aga

boş.‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏

pp yorum uyumu xd

ziyaya belli olmaz aga
Bunu kendisi söylüyor nereye belli olmaz? Bes belli iptal edildiği kabine toplantısı sonrası açıklancak.

pp yorum uyumu xd

ziyaya belli olmaz aga
bu arada twitter hesabım bile yok hatta günde düzenli olarak 3-4 saat çalıştığım için çok da umrumda değil ertelenip ertelenmemesi yani corona dan da abartılı korkulacak bir şey yok herkes dışarda o zaman bulaşmıyor sınavda mı bulaşıcak benim için iki yönden de sorun yok bide pp yorum uyumu ne alaka sanki ziya selçuk fotosuna çarpı işareti koymuşum :D

sınav iptali gibi bir ihtimal var destek olmak için başlıkta anlattığım gibi yapmanız yeterlidir ( etmezler demeyin çünkü turizm sezonu açıldı )
BİR UMUTTUR YAŞAMAK xD
Boş kimden ne bekliyonuz adamlara sınavlar iptal diyoruz adam 2. Sınavlarında yapabiliriz diyodu artık orantıyı siz kurun🤯🤬

sınav iptali gibi bir ihtimal var destek olmak için başlıkta anlattığım gibi yapmanız yeterlidir ( etmezler demeyin çünkü turizm sezonu açıldı )
BİR UMUTTUR YAŞAMAK xD
Sizin sınavınız benim değil :)

çok ama çok mantıklı çalışmıyorlar sonra hastag yapıyorlar
kim çalışmıyor kardeşim sen ne biliyorsunda ne konuşuyorsun
biz geçen senenin eylül ayında ailecek korona geçirdik bana bir şey olmadı çok şükür ama benim babamı hastaneye kaldırdılar 1 hafta hastanede yattı , hastanede yatmadan önce 1 haftada evde kalmıştı hastaneden çıktıktan sonra ise 1 hafta daha toparlanma süreci toplamda 3 hafta eder ve covid 19 babamın ciğerlerinde kalıcı hasar bıraktı e şimdi okullar açılsa ben virüs kapsam eve taşısam babama geçse virüs ve vefat etse bunun vebalini kim alıcak ?? bu yüzden bilip bilmeden konuşma ders konusuna gelecek olursak bir tek matematikte zorlanıyorum diğer dersleri yapabiliyorum çok şükür uzun lafın kısası boş konuşma iyi forumlar

not : temel ihtiyaçlar dışında evden dışarı çıkmıyorum

kim çalışmıyor kardeşim sen ne biliyorsunda ne konuşuyorsun
biz geçen senenin eylül ayında ailecek korona geçirdik bana bir şey olmadı çok şükür ama benim babamı hastaneye kaldırdılar 1 hafta hastanede yattı , hastanede yatmadan önce 1 haftada evde kalmıştı hastaneden çıktıktan sonra ise 1 hafta daha toparlanma süreci toplamda 3 hafta eder ve covid 19 babamın ciğerlerinde kalıcı hasar bıraktı e şimdi okullar açılsa ben virüs kapsam eve taşısam babama geçse virüs ve vefat etse bunun vebalini kim alıcak ?? bu yüzden bilip bilmeden konuşma ders konusuna gelecek olursak bir tek matematikte zorlanıyorum diğer dersleri yapabiliyorum çok şükür uzun lafın kısası boş konuşma iyi forumlar

not : temel ihtiyaçlar dışında evden dışarı çıkmıyorum
senin için farklı olabilir ve diğerleri içinde ben böyle yapanlar için dedim

geçmiş olsun bu arada

bizimde babannem ve dedem geçirdi evde karantinadaydık

bende çalışıyor ama benim için iptal olsada olur olmasada fark etmez bana

Geri