bariskarali
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,893
logitech g513 carbon alabilrisin. Ama alırken romer g tactile olmasına dikkat et. REdden daha hızlı ve daha sessiz. Çokta kaliteli bir switch.
Rica ederim şuanki fiyatı baya iyi kaçırmateşekkürler knk değşmezse iade edicem incehesaptan alabilirim
bu direk cherry mx kullanıyorBu yeterli diye düşünüyorum![]()
Corsair K68 RED LED Suya Dayanıklı Işıklı Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K68 RED LED Suya Dayanıklı Işıklı Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Corsair K68 RED LED Suya Dayanıklı Işıklı Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bunu da düşünebilirsin![]()
Asus ROG STRIX Scope Blue Switch RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG STRIX Scope Blue Switch RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG STRIX Scope Blue Switch RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
? Anlamadım dostumbu direk cherry mx kullanıyor
knk rog rx olmayan model cherry red kullanıyor onu söyledim? Anlamadım dostum
Ne yaptın aldın mı indirime girmiş tekrar 800tl şuanteşekkürler knk değşmezse iade edicem incehesaptan alabilirim