bizim dinimiz için önemli ve onların dini için de önemli bir yer mescidi aksaKonu dışı ve gündemde bir konu ama sormak istedim gerçekten ne istiyorlar neden habire bir kudüse saldırma isteği var adamlarda. Kafaları esince gelip bomba atıyorlar neden ?
Yine de bu onları haklı çıkarmaz.bizim dinimiz için önemli ve onların dini için de önemli bir yer mescidi aksa
Kardeşim ne yapmalarını bekliyorsun burası Dünya kimse yarınının ne olacağını bilmiyor. Savaşta olur barışta ama daha çok savaşİlla savaş yani
Bir şey yapmalarını beklemiyorum. Ama savunmasız sivilleri öldürmek adamlık değildir. Dediğin gibi daha çok savaş olcakKardeşim ne yapmalarını bekliyorsun burası Dünya kimse yarınının ne olacağını bilmiyor. Savaşta olur barışta ama daha çok savaş
Büyük İsrail projesini gerçekleştirmeye çalışıyorlarKonu dışı ve gündemde bir konu ama sormak istedim gerçekten ne istiyorlar neden habire bir kudüse saldırma isteği var adamlarda. Kafaları esince gelip bomba atıyorlar neden ?
Türkler de dahil olmak üzere birsürü millet Kudüs'ü almak için gitti. Ne yaptılar? Gidip de "Bak kardeşim; ben burayı istiyorum, bana burayı verebilir misin?" diyip öbürküler de "tabii ki, başım gözüm üstüne." demedi. Savaştılar. Savaş bu bağlamda normal bir durum. Fakat silah altındaki bireyler savaşmalı. Senin için önemli bir şeyi başkasındayken alabilecekken neden başkasında olmasına izin verirsin ki? Tam olarak bunu yapıyorlar. Yaralanan siviller konusunda sözüm yok.Yine de bu onları haklı çıkarmaz.
Israil belasını istiyor tutturmuşlar bir şeyi gidiyorlarKonu dışı ve gündemde bir konu ama sormak istedim gerçekten ne istiyorlar neden habire bir kudüse saldırma isteği var adamlarda. Kafaları esince gelip bomba atıyorlar neden ?
Nedir o birde cevap verenere tşkBüyük İsrail projesini gerçekleştirmeye çalışıyorlar