PS4 Slim Alınır mıı?

Evet hocam o özel oyunların fiyatları bile tokatlıyor :D
TLOU 500 TL. Sadece bir oyun 500tl. Hikayesi açısından çok iyi olma da oynanış anlamında en iyi 2.oyun ama çok pahalılar XBOX tarafında GAME PASS ile birçok 3. Parti iyi olan oyun var.
Katılıyorum Bir Oyun 500₺ 700₺ Nedir Ya Kardeşim Yeni Cihaz Mi aliyorsun Oyun mu 8-9tane Oyun alsa Adam Yeni Konsol alir zaten O fiyata Bence En İyisi Pc Bende Pc Alacagim Eğer Pc Almazsam XSS+Gamepass Alir gecerim

Katılıyorum Bir Oyun 500₺ 700₺ Nedir Ya Kardeşim Yeni Cihaz Mi aliyorsun Oyun mu 8-9tane Oyun alsa Adam Yeni Konsol alir zaten O fiyata Bence En İyisi Pc Bende Pc Alacagim Eğer Pc Almazsam XSS+Gamepass Alir gecerim
Ve bir de bethesda oyunlarının DLCleri gelme ihtimali varmış eğer gelirse yine iyi olur.
Bethesta sevdiğim firmalardan fallout elder scrols ve doom oyunları baya iyi keşke Mıcrosoft bunları özel yapsa.

Evet hocam o özel oyunların fiyatları bile tokatlıyor :D
TLOU 500 TL. Sadece bir oyun 500tl. Hikayesi açısından çok iyi olma da oynanış anlamında en iyi 2.oyun ama çok pahalılar XBOX tarafında GAME PASS ile birçok 3. Parti iyi olan oyun var.
2. elden ucuza toplu bulucam ben gidip 0 al diye bir şey demedim evet vergiler sağ olsun biraz pahalı ama fiyatı bir kenera koyarsak xbox cepesinde aynı kalitede oyun yok

evet öyle benim sana önerimdir ama sana kalmış ps4pro al 1080p60 miss gibi oyna xbox gelirsek ps'in yanından geçemez birkaç özel oyunu saysam onlar bile xbox'ı tokatlar
Kanki oeki teşhiri PRO alınır mi? Onlar 3200 TL falan galiba.

Teşhir ürünleri biraz riskli. Kim bilir kimler elledi, belki düşüren vesaire falan bile olmuştur. Tabii düşürülmüş olma olasılığı az ama var yine de. Hem teşhir ürünleri kozmetik açıdan da iyi durumda olmuyor çoğunlukla. Bence temizinden 2. el almak daha mantıklı.

Teşirli ürünlere pek sıcak bakmıyorum ben 2. Elden temiz birtane bulursanız alın ben teşirli ürün önermem

Teşhir ürünleri biraz riskli. Kim bilir kimler elledi, belki düşüren vesaire falan bile olmuştur. Tabii düşürülmüş olma olasılığı az ama var yine de. Hem teşhir ürünleri kozmetik açıdan da iyi durumda olmuyor çoğunlukla. Bence temizinden 2. el almak daha mantıklı.
Kanki temizciler de sıfıra yakın satıyor. 400-500 TL kat sıfır al yani. Bir de 2-3 yil kullanılmış oluyor.

Ben de 4K TV de yok. PRO'suz olmaz mi?

Pro şart değil tabii ama Pro almak daha iyi olacaktır. Neticede daha güçlü bir konsol. 4K TV olmasına da gerek yok. 1080p'de daha iyi performans veriyor. Bu arada ikinci el Pro'lar 3100 civarında bulunabiliyor, iyice araştır.

Kanki temizciler de sıfıra yakın satıyor. 400-500 TL kat sıfır al yani. Bir de 2-3 yil kullanılmış oluyor.

Normal PS4 de alabilirsin slim alma yeterki ama iyi araştır biraz pro da ucuza bulursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,417
Üyeler
188,420
Son üye
kjw37
Geri