Mousemu Nasıl Bozarım

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,810
30 TL'ye aldığım mouseu 2-3 senedir kullanıyorum ve artık scroll tuşu kendi kendine hareket etmeye başladı,sol tık bazen basmıyor ve artık bu duruma çok tilt olmaya başladım bende aileme yeni bir mouse alacağımı söyledim fakat izin vermediler mouse bozulmadan yenisini almama izin vermediler daha doğrusu belli etmeden nasıl bozarım?
(Arkadaşlar ailemin parası var ve zaten ben mouseu kendi paramla alacağım bu yüzden 'Öyle şey mi olur' 'Elindekiyle yetinmeyi öğren' fln yazmayın)

30 TL'ye aldığım mouseu 2-3 senedir kullanıyorum ve artık scroll tuşu kendi kendine hareket etmeye başladı ve artık bu duruma çok tilt olmaya başladım bende aileme yeni bir mouse alacağımı söyledim fakat izin vermediler mouse bozulmadan yenisini almama izin vermediler daha doğrusu belli etmeden nasıl bozarım?
(Arkadaşlar ailemin parası var ve zaten ben mouseu kendi paramla alacağım bu yüzden 'Öyle şey mi olur' 'Elindekiyle yetinmeyi öğren' fln yazmayın)
Balkondan aşağı at geçmiş olsun.

30 TL'ye aldığım mouseu 2-3 senedir kullanıyorum ve artık scroll tuşu kendi kendine hareket etmeye başladı ve artık bu duruma çok tilt olmaya başladım bende aileme yeni bir mouse alacağımı söyledim fakat izin vermediler mouse bozulmadan yenisini almama izin vermediler daha doğrusu belli etmeden nasıl bozarım?
camdan aşşağı sallandır düşdüğünde parçlanmassa üstünde tepin

alttaki lazer kısmındaki plastiği kırmayı başarırsan sensör okumamaya başlayabilir

Scroll tuşunun ordan içeri 2 damla su at.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,130
Üyeler
186,993
Son üye
CokCimri
Geri