- Reaksiyon skoru
- 59
Arkadaşlar bilgisayarımı sattım şuanda ihtiyacım yok sizce 2.el ekran kartlı PC mi alayım yoksa bekliyip sıfır kartmı alayım ?
Piyasa acaba ne zaman düzelir mining yapanlar yüzünden PC alamıyoruz.Piyasanın kısa sürede düzeleceğini sanmıyorum ikinci el şu anda mantıklı.
Piyasa acaba ne zaman düzelir mining yapanlar yüzünden PC alamıyoruz.
2022 sonu falan diyorlar.
2. El temizse alinirArkadaşlar bilgisayarımı sattım şuanda ihtiyacım yok sizce 2.el ekran kartlı PC mi alayım yoksa bekliyip sıfır kartmı alayım ?
Bu sistemi alıp ekran kartı dışında hepsini satıp daha iyi parçalar alınır mı sizce ?![]()
Zone | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Intel Arc A750 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Amd islemci almaya karar verirseniz sistemi b450m yapip alin anakarti ve ekran kartini satmazsinizBu sistemi alıp ekran kartı dışında hepsini satıp daha iyi parçalar alınır mı sizce ?![]()
Zone | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Intel Arc A750 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Bu sistem parçaları çok zayıf ve kötü o parayla sadece ekran kartı ikinci el olarak sistem tercih edin.Bu sistemi alıp ekran kartı dışında hepsini satıp daha iyi parçalar alınır mı sizce ?![]()
Satilip satilmayacagini letgoda fake hesap acin parcalar icin belirli bir fiyat koyun. Yayinlayin ilani baktiniz talep cok. Alirsiniz satarsiniz asil hesabinizdaBu sistemi alıp ekran kartı dışında hepsini satıp daha iyi parçalar alınır mı sizce ?![]()
Denicem.Satilip satilmayacagini letgoda fake hesap acin parcalar icin belirli bir fiyat koyun. Yayinlayin ilani baktiniz talep cok. Alirsiniz satarsiniz asil hesabinizda
Ben yurtdisindan alacagim parcalar satilirmi diye cok denedim mesela. Baktim talep coktu. Aldim sattim meselaDenicem.
Ryzen 5 3600Ben yurtdisindan alacagim parcalar satilirmi diye cok denedim mesela. Baktim talep coktu. Aldim sattim mesela