9.sınıfım Kimya ort. 45 kaldım mı sorumlu u geçtiö

Boşver çalışmayan kişi düşük alacak tabi, bir o akıllı sanki 1. Ünitenin neredeyse sadece 1. Konusu çıktı ona bile çalışmıyorlar.
ben hiç bir canlı derse girmedin 9. Sınıfa gidiyorum Ona rağmen benin ilk dönem ortalaman 88 puan :D

Dostum düşünme tarzın çok yanlış.Edebiyat'a öküz gibi çalışmama rağmen 9. sınıf 1. dönemi ortalamam 47.5'tu 2. döneme 1. Dönem notları girildiğinden kaldım sınava girdim ve geçtim.Arkadaşın ilgi alanı Kimya değil demek ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimse kimseden üstün değildir.O da aynı sen de.
Alakası yok atomu parçalamayacak ya altı üstü 1. Ünitenin bile yarısından daha az bir konu için sınava girecek bir zahmet çalışsın?

Ortalaman 50'nin altındaysa yıl sonunda zaten sınıfta kalıyorsun hocam sorumluluk başka bişey değil mi :D. Ortalaman 50'nin üstündeyse ve Edebiyattan kaldıysan veyahut 3 dersden fazla dersden kaldıysan sorumluluğa giriyorsun "diye biliyorum" yanlış olabilir.
50'nin altındaysa bile geçebilme şansın vardı.

Dostum düşünme tarzın çok yanlış.Edebiyat'a öküz gibi çalışmama rağmen 9. sınıf 1. dönemi ortalamam 47.5'tu 2. döneme 1. Dönem notları girildiğinden kaldım sınava girdim ve geçtim.Arkadaşın ilgi alanı Kimya değil demek ki.

Kimse kimseden üstün değildir.O da aynı sen de.
Yani ben tek kimyadan kaldıysam sadece kaldım demi geçiyoeum sınavı baraj ders olmadığk içinde sorumluluğuna girmiyorum

Alakası yok atomu parçalamayacak ya altı üstü 1. Ünitenin bile yarısından daha az bir konu için sınava girecek bir zahmet çalışsın?
Kendini üstün görme.Sınava çalışıp kötü alan var demek ki kimya o arkadaş için uygun değil.

Yani ben tek kimyadan kaldıysam sadece kaldım demi geçiyoeum sınavı baraj ders olmadığk içinde sorumluluğuna girmiyorum
Evet

9 basit aga sen 10. Sınıfı gör bölüm dersleri sıkıntı
Valla bizim hocalar ise 10. sınıf daha kolay olur diyor bilemiyorum artık neyse Boş ver Zaten bu dünyada 3 tane bilinmez şey vardır biri evren diğeri Dünya 3. ise Türkiye'nin Eğitim Sistemi.

Valla bizim hocalar ise 10. sınıf daha kolay olur diyor bilemiyorum artık neyse Boş ver Zaten bu dünyada 3 tane bilinmez şey vardır biri evren diğeri Dünya 3. ise Türkiye'nin Eğitim Sistemi.
10.Sınıf en zor seviye.

Kendini üstün görme.Sınava çalışıp kötü alan var demek ki kimya o arkadaş için uygun değil.

Evet
Yav arkadaş neyi uygun değil Quantum fiziğini mi çözecek bu adam. Altı üstü hangi ekipmanlar kullanılır, laboratuvarda ne gibi önlemler alınır bunu bilecek. Bunlar çok mu zor soruyorum sana?

DİĞER ARKADAŞLARADA TEŞWKKÜR EDERİM BENİM İÇİN GECENİN BU SAATİNDE KAFA YORDUNUZ İYİ GECELER HERKESE

10.Sınıf en zor seviye.
Cidsimisin knk seneye 10'um

Tek bildiğim ağzım çok iyi laf yapar öğretmenlerin hepsini dönemin başında 2 haftada tavlarım

Yav arkadaş neyi uygun değil Quantum fiziğini mi çözecek bu adam. Altı üstü hangi ekipmanlar kullanılır, laboratuvarda ne gibi önlemler alınır bunu bilecek. Bunlar çok mu zor soruyorum sana?
Çoğu ülkede bu yüzden ilgi alanına göre ders alıyorlar,üniversiteye gidiyorlar.Bana zor değil arkadaşa zor demek ki.Sana ilgi duymadığın yapamadığın bir ders versem yapabileceğini mi sanıyorsun.

Tek bildiğim ağzım çok iyi laf yapar öğretmenlerin hepsini dönemin başında 2 haftada tavlarım
İşte sınıfın en kötü öğrencisi olur bunlar.Her şeyi kendileri biliyor sanarlar.Her sınıfın olmazsa olmazı.

Geri