- En İyi Cevap
- 101
- Reaksiyon skoru
- 32,967
Rog Strix serisi oldukça kalitelidir. MSI Gaming Z serisi ile kapışır desem yeridir.şans diyelim![]()
Rog Strix serisi oldukça kalitelidir. MSI Gaming Z serisi ile kapışır desem yeridir.şans diyelim![]()
İyi de videoyu şimdi izledim, adam BIOS update ile düzelttiler diyor. Neyi batmış onu anlamadım?Asus Strix Batırdı Alın Kanıtı
Gigabyte gaming (3 fanlı model) tam F/P ve mükemmel bir soğutma performansı var.Merhabalar Arkadaşlar Rx 5700 Xt almayı düşünüyorum Hangi Model Önerirsiniz Bekliyorum
Nitro+ plus serisinde RGB yi çalıştırabilmek için argb destekli ankartinizin olması lazım ve argb destekli anakartlar çok pahalı bu yüzden önerim gaming x serisidirMerhabalar Arkadaşlar Rx 5700 Xt almayı düşünüyorum Hangi Model Önerirsiniz Bekliyorum
Neye göre berbat acaba kendim kullanıyorum bir sorun yok.Berbat Bi Seri Malesef Hocam
MSI B450M-A Pro MaxNitro+ plus serisinde RGB yi çalıştırabilmek için argb destekli ankartinizin olması lazım ve argb destekli anakartlar çok pahalı bu yüzden önerim gaming x serisidir
Çok üst düzey bir soğutma sistemi var
Öneririm kendimde alacam
ısınma sorunu yaşayan arkadaşlarımda gördümNeye göre berbat acaba kendim kullanıyorum bir sorun yok.
PUBG 1080P ULTRA Ayarlarda kart 55-65 Dereceyi geçmiyor Xigmatek cocpit kasa kullanıyorum 7 adet fan mevcut.ısınma sorunu yaşayan arkadaşlarımda gördümTuf vardı 104 derece gördü iade ettik Strix Aldı Isınma yaşadı malesef
umarım sorun yaşamazsınızPUBG 1080P ULTRA Ayarlarda kart 55-65 Dereceyi geçmiyor Xigmatek cocpit kasa kullanıyorum 7 adet fan mevcut.
gereksiz pahalı.Kesinlikle sapphire![]()
Sapphire Nitro+ RX 5700 XT SE 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - 11293-05-40G - incehesap.com
Sapphire Nitro+ RX 5700 XT SE 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - 11293-05-40G fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com