Oneomous
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,511
Bir daha basman gerekiyor bellek yazısına bellek yazısının sol üstünde olan ^ işaret aşşağıya bakmalı
Bir daha basman gerekiyor bellek yazısına bellek yazısının sol üstünde olan ^ işaret aşşağıya bakmalı
normal hali 6 gb mı gerçektenAnormal bi durum yok.Sadece chrome bu kadar yapıcağını düşünmüyorum
o şekildede attımBir daha basman gerekiyor bellek yazısına bellek yazısının sol üstünde olan ^ işaret aşşağıya bakmalı
Hocam attığınız fotoğrafta extrem bi durum yok onu söyledim.normal hali 6 gb mı gerçekten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o şekildede attım
wtf
Yalnız şöyle max ram kullanımı orada 1 gb bile değil ama %86 yazıyor ilginç. Oyun açık felan olmalıHocam attığınız fotoğrafta extrem bi durum yok onu söyledim.
Orda yazmayan bişey açık fakat yazması gerekirdi ilginçwtf
Yalnız şöyle max RAM kullanımı orada 1 gb bile değil ama %86 yazıyor ilginç. Oyun açık felan olmalı
Chromu kapatıp tekrardan foto atarmısın aynı şekil.Şuan bende baktım %70 te bende 4gb var ama
Orda yazmayan bişey açık fakat yazması gerekirdi ilginç
Chromu kapatıp tekrardan foto atarmısın aynı şekil.Şuan bende baktım %70 te bende 4gb var ama
Bende mi operaya geçsemAlıntıyı görüntüle
8gb anlık böyle
Opera daha az mı kullanıyor o kadar detaya inmiyorum açıkcası bazı durumlar konusunda ek olarak bir şey yapmana gerek kalmıyor. Opera gx gaming diye geçiyor onu öneririm (vpn hız sınırlama cpu sınırlama gibi güzel özellikleri var )Bende mi operaya geçsem![]()