İmanı zayıflayan arkadaşlar bu ayetleri okuyun

Arapça dua etme olayına karşıyım bu arada çokça hocaya sordum , doğrusu bu diyip kestirip attılar.
Her insanın kendi dilinde etmesi gerektiğini düşünüyorum
Dua zaten arapça edilmiyor ki. Arapça dua eden mi var? :D Allahım sen bana iyi bir iş nasip et diyor mesela insanlar. Bunu arapça söyleyen var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz eğleniyim dedim ya bende biliyorum ne olduğunu uzun olsun yeter dedim.
Eğlenilecek son konu. İnanmak zorunda değilsin ama inanan ve saygı duyanlara saygı duymak zorundasın.

tamam

Dua zaten arapça edilmiyor ki. Arapça dua eden mi var? :D Allahım sen bana iyi bir iş nasip et diyor mesela insanlar. Bunu arapça söyleyen var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğlenilecek son konu. İnanmak zorunda değilsin ama inanan ve saygı duyanlara saygı duymak zorundasın.
ben hiçbirşeye sayğı duymak zorunda değilim Zorundasın ne demek be

Biraz eğleniyim dedim ya bende biliyorum ne olduğunu uzun olsun yeter dedim.
1621187961119.png

İki gündür dinlerle dalga geçiyorsunuz . Bu yasak çok meraklıysanız başka yerde yapın dalganızı ama dalga geçip saygı göstermeyip sonra atesitlere saygı demeyin.

ben hiçbirşeye sayğı duymak zorunda değilim Zorundasın ne demek be
Sen başkalarının inancına ve sevgisine saygı göstermezsen. Kendi inançsızlığına saygı bekleme ozaman. Birisi kalkıp sana bişe dediği zaman ben böyle inanıyorum veya böyle düşünüyorum kimseyi ilgilendirmez deme. Yorum belirtme. Karşıdakine saygın yoksa kendin de düşünceni belirtip anlayış bekleme.

Arapça dua etme olayına karşıyım bu arada çokça hocaya sordum , doğrusu bu diyip kestirip attılar.
Her insanın kendi dilinde etmesi gerektiğini düşünüyorum
anlamıyorum belki anama sövüyor o.O2 o.O2 (!)

Sayılır eğlence anlayışımın tamamı olmasada küçük bir parçası
Sen başkalarının inancına saygı duymuyorsan ve banane beni ilgilendirmez saygı duymam diyorsan. Bende senin bu anlayısına saygı duymam. Sen baskalarının inanıcna saygı duymayıp nasıl benim anlayısım böyle deyip insanlardan anlayıs bekliyorsun. Banane kardesim senin eğlence anlayısından. Bu eğlenceni inanan ve saygı duyan insalar üzerinden yapma ozaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,430
Üyeler
186,737
Son üye
Yusufenes1643
Geri